![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
S-a intamplat in Cezareea, Efes, Ierusalim, Corint si, cred eu, cam peste tot pe unde au ajuns crestinii. Cand S-a întamplat frecvent in primele veacuri ale crestinismului, a avut loc mai rar in istoria bisericii, se intampla adesea si astazi. Cum Nu cred ca pot descrie mai frumos decat o faci tu: "Era o stare de mare traire sufleteasca si mari bucurii si o exaltare extraordinara, o fericire de nedescris.Daca ar fi fost dupa ceea ce simteam si traiam si experimentam eu nu as fi putut renunta niciodata. De aceea am cautat mereu si mereu..." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ia aminte la citire frate Almaris!
Nu scriu asemenea „erezii” :). Uite ce am scris: |
|
|||
|
|||
![]()
unde se intampla astazi?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Si adesea...unde, cand, cum...din primele secole, si pana la aparitia fondatorului cultului penticostal?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
P.S. Mai rar, unde mai exact, si cat de rar in Istoria Bisericii...eu as vrea date, daca tot e vorba de Istorie, pentru ca suna aiurea tare...mai rar in Istoria Bisericii( asta inseamnand ca se stie exact ce si cum), si adesea astazi...adica numai in cultul penticostal, si arhicunoscutul si raspanditul cult carismatic!
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|