![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
discriminarea femeii fata de barbat..ar fi prima ..daca vrei amanunte dicutam cu constitutia pe masa.
|
|
|||
|
|||
![]()
Bine... sa vedem. Arata-mi unde.
|
|
|||
|
|||
![]()
Israelul nu are comstitutie
de ce nu are?..cu toate ca se vrea a fi un stat democratic? pt.ca in rugaciunile de multumire lui Dumnezeu,in sinagoga,evreul ii multumeste lui Dumnezeu ca e barbat nu femeie.. deci, o constitutie care sa garanteze egalitatea femeii cu barbatul nu se poate.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.dvartora.ro/raspunsuri/fa...r-copiii-.html Last edited by maria-luisa; 10.05.2010 at 10:10:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
tu nu esti indragostita de poporul evreu..dovada: vagi ,f.vagi cunostinte de religia lor ,de situatie actuala.. esti indragostita de un singur EVREU..l-ai cunoscut ,te-a parasit ..ce Dumnezeu so fi intamplat .nustiu .. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, sunt indragostita de un evreu si numele lui este Yeshua. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai bine nu modifica si vino tu la ortodocsi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Iarta-ma ca intervin, dar am inteles ca are ceva probleme psihice sau cam asa ceva... Iar in cazurile acesta cred ca esti de acord cu mine, medicii sunt limitati. Ei pot prescrie ceva medicamente care au efect sedativ, care mai dau si dependenta. Sau poate recomanzi terapie la psiholog? Dar acelasi rol il are duhovnicul... Pentru bolile psihice care sunt rezultatul suferintelor sufletului cel mai bun Doctor este Dumnezeu, rugaciunea neincetata sub indrumarea duhovnicului.
|
|
|||
|
|||
![]()
Uite ca am venit. Sunt pe forum ortodox desi multora nu le place. :)
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|