![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu inteleg de ce intra totusi pe acest site. Sau de ce nu se intoarce la ortodoxie daca ii place aici. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Imi cer scuze, chiar nu stiu cum a aparut "ortodox" in dreapta sus la mine. Eu nu am modificat nimic in profilul meu, decat data nasterii. Oare cum a ajuns acolo? Modific imediat.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Am inteles ca in satul sau orasul in care locuia nu era biserica ortodoxa.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sfantul Ignatie Briancianinov spune ca diavolul cand vrea sa ne piarda ne pune in cap sa ne ingrijim de mantuirea altora. |
|
|||
|
|||
![]()
Gata. Am modificat. TIBS, multumesc de atentionare si te rog sa ma ierti. Aveai si tu dreptate ca ma declar ortodoxa, dar si eu ca nu m-am declarat niciodata. Stiam ca nu mi-am declarat religia, oricum o stiu toti. Poate ca sunt o sectanta eretica si caut prozeliti, dar inca ma pretez la minciuni.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca erai ortodoxa, asa cum te clasifici, nu ai fi ajuns niciodata acolo... Iarta-ma
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai fost la vreun Maslu?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si eu sunt de aceeasi parere cu el. Faptul ca ai mers la sectanti tradeaza putina ta credinta. Nu te supara, ca nu este intentia mea. Desi multi crestini par toleranti, un ortodox onest considera ca prin rugaciunile in comun cu sectantii se leapada de Adevar. Aceste lucruri nu prea se spun pt ca cine este credincios ajunge oricum la aceasta concluzie (iar cine este caldut, ei bine, cam pierdere de vreme sa-i explici ceva). Mesajul lui Alin era: cerceteaza-ti credinta. Ai incredere in Dumnezeu. Nici o incercare nu ne este data pentru pierderea noastra. Ai spus ca ai schimbat preoti, ca ai luat manastiri la rand.. Consider ca nu este bine. Singura schimbare care ar trebui sa se intample este cea din tine. Cere in rugaciuni sa-ti vezi pacatele si sa te te cureti prin taina spovedaniei. Ca daca tu crezi ca spovedania este o formalitate pt a ajunge la impartasit, iar nu este bine! Cauta un duhovnic, citeste scrierile sf parinti... (Eu nu am gasit raspunsuri DECAT in traditia bisericii. Nicaieri altundeva.) Maica Domnului sa te ocroteasca! Si ai rabdare. Rugaciunile nu raman fara raspuns, desi poate raspunsul nu e cel pe care-l asteptam noi. |
|
||||
|
||||
![]()
Va recomand cu multa caldura filmele -MEMORIA APEI/DOCUMENTAR, Ingerul digital1, dar mai ales Ingerul digital2- VA VA FI DE FOLOS, Sf. Damiana...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|