![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
sunt peste 10 000 de preoti ortodocsi si cateva mii catolici sa nu mai spun de pastori np. pe musulmani astepti sa-i evanghelizam noi ortodoxii si sa veniti sa-i mantuiasca np? |
|
|||
|
|||
![]()
Dragul meu frate Florin,
Tu citesti ceea ce scriu NP? Dar ceea ce scrii tu, citesti? Stii ceea ce ai scris in postarea anterioara? Sau dorinta ta este sa scrii ceva... orice... nu conteaza... doar sa contrazici pe cineva...sau ceva...tot ce nu-i ca tine? Pai daca eu am afirmat pe acest topic despre Biserica Ortodoxa ca are Lumina Evangheliei, ca Dumnezeu poate fi cunoscut in toata frumusetea Lui in interiorul Bisericii Ortodoxe cum, Doamne iarta-ma, NP se cred singurii cunoscatori ai adevarului? Am un sfat pentru tine: inainte de a posta, apasa butonul "vizualizare" si citeste ceea ce scrii. Vei ramane uimit. Poate vei si sterge unele propozitii... Dupa ce ai postat, ai butonul edit. Mai citeste o data ce ai scris. Poate mai stergi ceva. In acest fel postarile tale vor deveni mai interesante, mai realiste. Last edited by penticostalulmantuibil; 11.05.2010 at 16:25:38. |
|
|||
|
|||
![]() de exemplu: http://www.redgage.com/blogs/1000000...the-world.html sau: http://www.nytimes.com/2006/04/21/bo...worl.html?_r=1 sau: http://georgevalah.wordpress.com/200...putea-dispare/ citez: "jumatate din populatia lumii vorbeste doar 11 limbi, iar 95% din cele 6500 sunt vorbite de doar 5% din populatie !"
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by florin1966; 11.05.2010 at 16:36:04. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citind pe aici observ altceva... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Altfel nu te-as sfatui si pe tine. |
|
|||
|
|||
![]()
Apostolii erau in general simpli pescari fara studii de limbi straine. Insa la cincizecime nu au fost numai apostoli, ci si alti credinciosi, in total vreo 120. Ei se ascundeau de frica iudeilor, caci ii prigoneau considerandu-i secta [eres]. In momentul in care Duhul Sfant s-a coborat, ei au primit puterea sa vorbeasca despre Hristos cu indrazneala chiar in limbi pe care nu le cunosteau inainte.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De asemena nu stim sigur daca TOTI cei prezenti pricepeau ce spuneau Apostolii. Stim doar ca o mare parte a lor, peste cincisprezece etnii intelegeau spusele Sfintilor Apostoli. |
|
|||
|
|||
![]()
cind spuneam eu ca penticostali sunt mincinosi nu o spuneam moca in'92'cind mergeam la adunarile lor nici nu vroiau sa auda de cruce acu e centru credintei lor,repede au mai schimbat legea nici pe biblie nu era crucea era un vas de pamint acu se lauda cu crucea hm...prin'93' am realizat o troita sectari miau rupt- o si miau aruncat-o in riu Doamne ce realizare pt.ei.am, aflat lucruri noi e bun forumul.
|
|
|||
|
|||
![]()
nu ma ocup cu evanghelizari nu sunt sectar mindru si ocos eu sunt un mirean pacatos care ma straduiesc sa tin credinta cea dreapta lasind pe cei ce trebuie sa faca evangelizarile[exclus sectari].
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|