![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Dar hai sa intru in joc: pana in anul 2010. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Vorbirea asta în limbi este o înșelare clară. Nici nu știu de ce se discută așa mult despre asta, ar trebui pur și simplu ignorat.
Mai toate sectele suferă de mândrie cruntă. Hristos s-a Înalțat! |
|
|||
|
|||
![]()
Adevarat s-a-naltat! Incearca sa nu mai folosesti diacritice caci se ved multe patratele in mesajul tau.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Adevarat s-a Inaltat!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fiindca noi toti le zicem altora ce au de facut dar tocmai noi nu implinim :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adevărat că S-a Înălțat! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|