![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
mult prea multe involuntare fiind asa luminat si stiind sa dai raspuns la toate fara sa iei aminte de parca ai raspunsurile in buzunar gata pregatite negindind ca asa orcine poate face la fel ca tine[moneda are doua fete]eu iti zic moaie-te ca nu prea tine cu penticostalismele tale nu te cred nici cei de la generala si ei fac religie daca nu ai stiut pentru cei ce au ochi sa vada.pe unde vrei sa ne duci nu mergem istoria sta scrisa de2000de aninu de 200 e doar o diferenta de un0 care e mic dar important in acest caz.
|
|
|||
|
|||
![]()
Am uitat sa spun hristos sa inaltat a lui sa fie slava in veci amin
|
|
|||
|
|||
![]()
Stii bine ca pana deseara poti scrie orice. Am promis...
![]() Citat:
Faptul ca protestantii nu au recunoscut pe Sfintii Parinti este, in opinia mea, o greseala. Dar eu am inceput sa citesc si sa iubesc scrierile lor. Problema e ca nici in Scriptura dar nici in Sf. Traditie nu gasim ca vreun Apostol ar fi propovaduit evanghelia in alte limbi. Cel putin pana acum nu mi-a dat nimeni vreun text. Daca ai tu unul, posteaza-l, te rog. Nu stiu nici eu |
|
|||
|
|||
![]()
Daca eu scriu hristos sa inaltat cu litere mari nu e permis sa le afisati cu litere mici oare e vrio diversiune si aici?tin foarte mult sa ne fie respectat acest lucru sa nu se schimbe sensul.
|
|
|||
|
|||
![]()
Adevarat s-a inaltat! Multe binecuvantari!
|
|
|||
|
|||
![]()
Frate gibi, verifica-ti tastatura caci nu va modifica nimeni mesajul, el e afisat exact cum l-ati scris.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() Am zis ca in aceea vreme limba de circulatie era greaca asa cum astazi este engleza. Acesta este motivul pentru care evanghelistii si Apostolii au scris Noul Testament in greaca. Dar nu cred ca toata lumea stia greaca. Nici astazi nu toata lumea cunoaste engleza. Dar un propovaduitor care stie engleza se va adresa cu usurinta unui public din aproape orice tara. Ghicesti cum? ![]() Citat:
Cu toate acestea, postez. |
|
|||
|
|||
![]()
Cand trandafirii infloresc,
o mare taina-n ei se-arata... Cand trandafirii infloresc toti cei ce-asteapta si iubesc, aud un susur ingeresc din primavara neuitata... Era o zi cu cer senin, cu-aceleasi flori pe ramuri ninse, era o zi cu cer senin, cand de pe-acest pamant strain, se inalta atat de lin Iisus cu bratele intinse. Erau si-atuncea flori de nea, si flori de sange si de soare. Erau si-atuncea flori de nea, cand Cel cazut sub crucea grea, atat de linistit urca spre galaxii nepieritoare. Se inalta spre nepatruns, spre scanteierile gigante, Se inalta spre nepatruns... Iar cand pe bolta a ajuns, un abur palid L-a ascuns ca un reflex de diamante. Si-atunci o soapta se-auzi, un glas de inger in gradina. Si-atunci o soapta se-auzi: Acest Iisus va reveni la fel cum, in aceasta zi, S-a inaltat catre lumina. De-aceea an de an privesc si gand cu gand mereu se-ntreaba -, de-aceea an de an privesc si-as vrea sa strig, dar nu-ndraznesc, ...cand trandafirii infloresc... "O, vino, Doamne, mai degraba!" Costache Ioanid |
|
|||
|
|||
![]()
Nu vreti sa stabilim ceva de genul - accept texte pana la anul XX - ?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu astazi nu am nevoie de semne, ca sa stiu ca Dumnezeu este cu mine si eu cu Dumnezeu. Cei de atunci, însă, nu credeau dacă nu aveau semn ca mărturie a adevărului în care credeau. Prin urmare li se dădeau semne nu ca unor credincioși, ci ca unor necredincioși, ca să devină credincioși”. În acest sens zice marele Apostol Pavel: "Asa ca vorbirea in limbi este semn nu pentru cei credinciosi, ci pentru cei necredinciosi;" (I Corinteni 14, 22). PS Personal, n-am auzit de ortodocsi care sa "vorbeasca in limbi"
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|