Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.05.2010, 20:15:03
kiralina kiralina is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Radu32 Vezi mesajul
Mai baiete ! Nu stiu ce calificare profesionala ai,dar nu pari un om de stiinta, cu un discurs de acest tip ! In rest,ai totusi capacitatea de a intelege lucrurile in complexitatea lor ,sper !
Stiinta nu exclude credinta !
Exista psihologie, dar exista si para-psihologie,care nu exclude fenomene ciudate pe care stiinta nu le poate explica prin metodele actuale epistemologice !
Daca ai citit cu atentie ce am scris, vedeai ca eu ziceam DUPA CE MEGE LA MEDIC, SI SE ASIGURA CA NU ARE NIMICA PSIHIC, atunci poate,dupa aceea, sa ia in consideratie ipoteza AFECTARII DRACESTI !
Dar prima data trebuie sa mearga la medic si nu sa-i steie capul la alte lucruri ! si abia apoi,daca medicu i-a zis: mai omule nu ai nimica ! atunci sa vada si alte explicatii si sa meraga pe la preoti sau calugari ! Desigur, daca omul e bolnav,atunci tot e bine sa merga la preoti si calugari, insa medicina si biserica trebuie sa conlucreze si nu sa fie separate !
si oare ce ti-ar putea spune un medic psihiatru cand ii povestesti un asemenea vis?ce tratament ti-ar putea da?ptr ce?mintea de capul ei nu produce astfel de vise,nici chiar cand te gandesti intens la asemenea subiecte!deci,care ar fi diagnosticul dupa tine intr-un asemenea caz?
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Crucea de la gat colaps Generalitati 14 02.03.2014 23:59:31
Crucea Sf. Apostol Petru vs. crucea satanica camy_d Sfintii Apostoli Petru si Pavel 19 14.04.2011 04:23:25
Crucea Ioana-Andreea Secte si culte 70 13.01.2011 19:58:47
crucea celtica oncioiu Generalitati 4 14.10.2010 11:11:57