Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.05.2010, 13:23:27
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zoridezi Vezi mesajul
Trebuie sa fie o explicatie medicala si pentru paralizia somnului. Asta cu demoni, atacuri, nu e prea concludenta.
Am avut multe vise cu demoni, apareau ori sub forma unui fum cenusiu, ori a unor pisici turbate care fugeau sa ma muste, dar de fiecare data se miscau extrem de rapid si nu scapam de ei decat cu semnul sfintei cruci. Recent am avut un vis urat, urat, de obicei am cosmaruri si nu ma trezesc, dar asta a fost chiar aiurea. Am visat ca imi vorbea cineva a carui fata n-o vedeam si care imi spunea: "acum diavolii intra in oameni".. dupa asta am auzit strigate de oameni si vedeam siluete fantomatice care fugeau de colo colo. Apoi vocea iar mi-a spus "a mai ramas un singur diavol si acesta e cel mai rau dintre toti" dupa care am vazut o creatura mica, hidoasa, care mi-a sarit pe mana si a intrat in mine. M-am trezit imediat dupa vis, desi repet, am multe vise urate, dar de obicei nu ma trezesc. Dupa cosmar mi-am facut cruce si m-am culcat linistita cu gandul ca n-a fost decat un vis si ca Dumnezeu grija de mine orice s-ar intampla. Visul asta l-am avut acum 1 luna, cam asa. Nu vad nimic schimbat la mine, asa ca prefer sa nu-i acord importanta Poate o fi fost imaginatia mea, sau poate a fost vreun semnal de alarma cu privire la starea mea sufleteasca, refuz sa cred ca as fi posedata :))
Asa face vrajmasul nostru dracu sa ne ispiteasca, sa ne amageasca, sa ne demoralizeze si sa sadeasca deznadejdea in noi.

Repet regula de aur a bisericii Ortodoxe: Sa nu crezi in vise si vedenii.

Dar oricum, visele nu-s problema. Atunci cand vrajmasul nostru, in loc sa ne trimita doar vise, ne mai si ataca fizic, atunci e de luat in calcul.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Crucea de la gat colaps Generalitati 14 02.03.2014 23:59:31
Crucea Sf. Apostol Petru vs. crucea satanica camy_d Sfintii Apostoli Petru si Pavel 19 14.04.2011 04:23:25
Crucea Ioana-Andreea Secte si culte 70 13.01.2011 19:58:47
crucea celtica oncioiu Generalitati 4 14.10.2010 11:11:57