![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ai vrut să fi cinic , dar din nou nu ai înțeles nimic , s-au ai "gândit"precum dobitoacele , căci << . . . Astept ( așteptăm ) învierea morților . Si viața veacurilor ce va să fie . Amin ! >> Să-ți fie rușine pentru că degeaba ai zăbovit atâta timp pe acest forum și nu ai înțeles nimic. Însăși maimuța ce vrei să o reprezinți are mult mai mult bun simț ca tine. Să-ți fie rușine !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu inteleg de ce te deranjeaza dezvaluirea unui adevar trist, anume ca credinta nu e o virtute |
|
||||
|
||||
![]()
Cinismul și nesimțirea ta mă deranjează, dovadă că nu am intervenit deloc pe acest topic până acum !
|
|||
|
|||
![]()
Ai tot dreptul sa te deranjeze, te inteleg.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar asa, asta ai inteles tu pe forumul asta?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sigur ca sint lucruri diferite, dar nu complet. Nu credinta va face insa diferiti de cei din imagine. Think |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nu stiu, ce terapie voiai sa faci? Pai eu cand vad lucruri de genul ala, mai tare vreau sa ma rog sa aiba Dumnezeu mila de noi..
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se intimpla ca cea ortodoxa sa fie incompatibila cu sinuciderea. Dar cu jertfa? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai bine ne este noua sa ne lasam ucisi decat sa ne lepadam de Hristos. Dar nu s-o cautam cu lumanarea. N-o sa ma duc acum la musulmani sa le urlu pe strazi ca sa-mi traga careva un glont. Cat despre alte situatii in care putem muri pentru / in locul aproapelui, astea tin de cataclisme si de tot felul de situatii catastrofice. Nu moare nimeni chiar asa, de dragul mortii. Si chiar ne dorim sa ne dea Dumnezeu viata lunga pentru a ne putea curata din pacate si a ne infatisa Lui cat mai curati. In mai toate rugaciunile cerem timp de pocainta, sfarsit crestinesc in pace, neinfruntat, fara durere, si raspuns bun la Judecata lui Hristos. Si nu numai pentru noi insine, ci pentru toata lumea.. NU detinea Adevarul, pentru ca nu exista Adevar in afara Bisericii. Is milioane de minciuni cu chip de adevar. Atat.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Despre atei si scopul lor pe acest forum | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 332 | 05.09.2011 15:04:32 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
atei | rightful8912 | Generalitati | 646 | 05.08.2010 11:15:28 |
|