![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce bine ar fi daca am scapa, cat mai multi, de amagirea ca apartenenta la un cult, confesiune, biserica (sau cum i-o mai zice) ne poate aduce vre-o nadejde. Doar credinta in Dumnezeu si dragostea Sa, ne da nadejdea si bucuria mantuirii. "Lui Îi datorãm faptul cã, prin credinþã, am intrat în aceastã stare de har, în care suntem, si ne bucurãm în nãdejdea slavei lui Dumnezeu. " (Romani 5:2) "Hristos în voi, nãdejdea slavei." (Coloseni 1:27) "De aceea, încingeti-vã coapsele mintii voastre, fiti treji, si puneti-vã toatã nãdejdea în harul, care vã va fi adus, la arãtarea lui Isus Hristos."(1 Petru 1:13) "prin El, sunteti credinciosi în Dumnezeu, care L-a înviat din morti, si I-a dat slavã, pentru ca credinta si nãdejdea voastrã sã fie în Dumnezeu."(1 Petru 1:21) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Cat mai multi care, cumva noi...sau adventistii, fii mai explicit...nu legana barca, sa faci valuri degeaba! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu am leganat barca deloc. Cred ca am fost destul de clar. Nu m-am referit la cei care fac parte din vre-o confesiune, ci la cei care sunt un soi de partizani inflacarati ai unui cult religios. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() M-am documentat Vasalie, si Biserica Ortodoxa este singura Biserica Adevarata, Apostolica, si soborniceasca...in rest, cucuriguuuu....cotcodac, ochi dati peste cap, si profetii bombastice ( stii tu prea bine!) prin Grand Canion, Utah....de astea, multe si pestrite! Nu te supara, dar asa se vede de la mine... ![]() Citat:
Ai facut un legamant cu Dumnezeu, intr-o grupare religioasa...ceea ce inseamna ca esti legat de un cult, si nu de celelalte. Eu nu confund nimic, credinta in Dumnezeu puteai avea in orice alt cult, dar tu ai ales un anume cult...deci cat timp erai ortodox (!?!) nu aveai credinta, desi ai fi putut avea foarte bine...dar nu ai citit nici Biblia, nu iti placeau slujbele, nu dadeai pe la Biserica...insa acum iti place atmosfera din cultul adventist, si doar aici iti manifesti credinta( ceea ce inseamna ca esti foarte legat)...e asa, sau nu? Citat:
Cumva te deranjeaza inflacararea cu care afirmam noi ortodocsii, ca pastram credinta cea dreapta, sau ca Biserica Ortodoxa este singura Adevarata?...ei asta e alta poveste, dar si voi puteti face acelasi lucru...insa tu preferi sa ne sugerezi sa stingem flacara, ca si cum ar fi ceva sanatos! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Daca eram legat de un cult, ramaneam ortodox.
Citat:
Citat:
Citat:
In "inflacarea" lor pentru cultul ortodox, multi il uita pe Dumnezeu si ii detesta pe ceilalti oameni (a se vedea expresiile folosite).Asta deranjeaza. |
|
||||
|
||||
![]()
De fapt nu erai legat de nimic...asta fiind adevarul, si asta pentru ca erai tipul de crestin care nu era interesat sa afle ceva, si care asteapta sa fie pescuit.
Ai recuoscut de altfel singur...ca nu citisei Sfanta Scriptura inainte sa ti-o plaseze in mana pocaitii, este adevarat, sau nu? Citat:
Ma poti lamuri? Cand te-ai indragostit de Sfanta Scriptura, dupa ce ai vazut-o in mana pocaitilor? Pai atunci ce stiai tu inainte de fapt...si ce greutati intampinai...iti puneau piedica ortodocsii sa cumperi Sfanta Scriptura, te strangeau de gat, iti dadeau la tibie cand sa ceri Sfanta Scriptura, iti furau banii din buzunar/mana, iti trageau in cap?...zi drept care erau greutatile pe care le intampinai?...aaaa...bine eu cred ca cel cu coarne nu te lasa, pentru ca stia el ce planuri are cu tine....asemanatoare cu indemnul studiului Sfintei Scripturi in solitudine, dupa care nu stiai numarul Sfintilor Apostoli! ![]() Citat:
In caz ca vorbiti despre alte lucruri, e clar ca aveti o alta traditie, nu stii ce inseamna Sfanta Traditie, nu stii ce s-a intamplat inaintea aparitiei cultului tau...si Sfanta Traditie a fost inlöcuita cu profetiile-surogat! Daca ai afla ca cea care a afirmat ca ar fi primit "profetiile" nu le respecta, ce ai face...ai cauta mai mult, sau ti-ar fi teama? Citat:
Spune clar ce e negativ, si ce e adevarat din puzderia de minciuni...ca altfel nu spui nimic de fapt, si esti doar partizanul cultului adventist...care pentru noi e un cult dintre zecile de mii, si cam atat, bazat pe profetii, si iarasi profetii.. Citat:
Ce voi in cultul adventist discutati despre White, sau numai despre Sfanta Scriptura? Ce nevoie era de o femeie sa v-o explice, cand ai inteles-o si tu in solitudine, si fiecare adventist in parte o citeste singur, si nu are nevoie de interpretari? Acest principiu a fost introdus de Luther, deci pe el il respecti?...ca doar restul proorocilor pe el l-au urmat, nu au venit cu nimic nou, decat cu citirea Bibliei...care nu a fost scrisa de ei, si nici macar alcatuita de ei! Sau imi ceri cumva sa il respect si pe Parham, si pe John Smith, si pe Luther, pe Joanna Cuthbert, Edson, Miller, pe White, Branham? De ce nu mai respectati profetia legata de lungimea fustei lui White?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Biserica Ortodoxa, si cea Catolica...sunt amandoua primare, dar celelalte sunt de a 3-4...1000 a mana, si tot asa, pentru ca nu mai pastreaza Sfanta Traditie, succesiunea apostolica...care existau in Biserica Primara...stiai si tu asta, nu? Stii, poti sa imi raspunzi la o intrebare: Eu acum sunt casatorita...si am luat si numele sotului meu, deci acum ma numesc altfel decat ma numeam pana la varsta de 27 de ani...dar sa inteleg ca nu existam inainte, si nu se poate sti cine eram? Cand a inceput viata mea, dupa ce mi-am schimbat numele...sau de cum m-am nascut? ![]() Of of of, mare ura fata de Biserica Ortodoxa...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Documenteaza-te" si vezi daca a existat si exista o astfel de Biserica. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Atentie la sectanti | Bogdan N | Generalitati | 21 | 02.06.2011 20:22:05 |
o sa fim considerati teroristi? | knight2u | Generalitati | 3 | 28.10.2009 11:52:42 |
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie | alecsandru | Biserica Romano-Catolica | 18 | 20.04.2007 19:46:05 |
|