![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca orbul din nastere care a fost vindecat de Cristos s-ar fi bazat pe ceva asemanator cu ceea ce spui mai sus, ar fi trebuit sa-i creada pe mai marii vremii care spuneau ca Mantuitorul e un pacatos. Numai ca omul nostru nu se ia dupa "superiori" si isi permite sa aiba o "interpretare personala" si sa nu il considere asa pe Domnul. Bineinteles ca asta l-a "costat", a fost alungat, dar ghici Cine l-a cautat?
|
|
|||
|
|||
![]()
mai almaris vezi ca vorbesti cam mult si fara rost ti-ai cam depasit mandatul mie mi se pare ca tu esti cam destept ce spun eu tu esti sectar si atit iati catrafusele de pe aici si pasli'ca arzi gazu de pomana de unde domnule atita minte pe tine ba TU AI CRED-CA CAPU ALA MARE SA NU TE PLOAIE IN GIT.ai zburdat destul acuma mai lasa si pe alti.mama da simt eu asa dinspr-e tine o putrnica briza ba ti-sa incins scafirlia taio la cismea ca altfel faci aprindere de creieri tu esti un minunat informator atoate si atot ba nu esti un sectar cu dintii nepiliti ai sa te automusti hai mai latra pafara.de unde sti tu ca trebuie schimbat username-ul ai avut tu asa intr-o lumina o falsa vedenie sau vorbesti asa din diareea ta verbala.MOAIETE BA SECTARE si intreaba pe acarul paun ce tre sa faci sa iesi pe linia moarta.adios muciaciacios muciacios mucios.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Drept dovada: i-ai zis lui Almaris de cinci ori intr-o postare ca ar fi cazul sa se retraga iar in urma somatiilor tale el, smerit si ascultator, a iesit discret pe linia moarta. Sau...el o fi fost deja afara si tu te bateai cu fantomele? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce bine ar fi daca am scapa, cat mai multi, de amagirea ca apartenenta la un cult, confesiune, biserica (sau cum i-o mai zice) ne poate aduce vre-o nadejde. Doar credinta in Dumnezeu si dragostea Sa, ne da nadejdea si bucuria mantuirii. "Lui Îi datorãm faptul cã, prin credinþã, am intrat în aceastã stare de har, în care suntem, si ne bucurãm în nãdejdea slavei lui Dumnezeu. " (Romani 5:2) "Hristos în voi, nãdejdea slavei." (Coloseni 1:27) "De aceea, încingeti-vã coapsele mintii voastre, fiti treji, si puneti-vã toatã nãdejdea în harul, care vã va fi adus, la arãtarea lui Isus Hristos."(1 Petru 1:13) "prin El, sunteti credinciosi în Dumnezeu, care L-a înviat din morti, si I-a dat slavã, pentru ca credinta si nãdejdea voastrã sã fie în Dumnezeu."(1 Petru 1:21) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Biserica Ortodoxa, si cea Catolica...sunt amandoua primare, dar celelalte sunt de a 3-4...1000 a mana, si tot asa, pentru ca nu mai pastreaza Sfanta Traditie, succesiunea apostolica...care existau in Biserica Primara...stiai si tu asta, nu? Stii, poti sa imi raspunzi la o intrebare: Eu acum sunt casatorita...si am luat si numele sotului meu, deci acum ma numesc altfel decat ma numeam pana la varsta de 27 de ani...dar sa inteleg ca nu existam inainte, si nu se poate sti cine eram? Cand a inceput viata mea, dupa ce mi-am schimbat numele...sau de cum m-am nascut? ![]() Of of of, mare ura fata de Biserica Ortodoxa...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Cat mai multi care, cumva noi...sau adventistii, fii mai explicit...nu legana barca, sa faci valuri degeaba! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Documenteaza-te" si vezi daca a existat si exista o astfel de Biserica. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu am leganat barca deloc. Cred ca am fost destul de clar. Nu m-am referit la cei care fac parte din vre-o confesiune, ci la cei care sunt un soi de partizani inflacarati ai unui cult religios. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() M-am documentat Vasalie, si Biserica Ortodoxa este singura Biserica Adevarata, Apostolica, si soborniceasca...in rest, cucuriguuuu....cotcodac, ochi dati peste cap, si profetii bombastice ( stii tu prea bine!) prin Grand Canion, Utah....de astea, multe si pestrite! Nu te supara, dar asa se vede de la mine... ![]() Citat:
Ai facut un legamant cu Dumnezeu, intr-o grupare religioasa...ceea ce inseamna ca esti legat de un cult, si nu de celelalte. Eu nu confund nimic, credinta in Dumnezeu puteai avea in orice alt cult, dar tu ai ales un anume cult...deci cat timp erai ortodox (!?!) nu aveai credinta, desi ai fi putut avea foarte bine...dar nu ai citit nici Biblia, nu iti placeau slujbele, nu dadeai pe la Biserica...insa acum iti place atmosfera din cultul adventist, si doar aici iti manifesti credinta( ceea ce inseamna ca esti foarte legat)...e asa, sau nu? Citat:
Cumva te deranjeaza inflacararea cu care afirmam noi ortodocsii, ca pastram credinta cea dreapta, sau ca Biserica Ortodoxa este singura Adevarata?...ei asta e alta poveste, dar si voi puteti face acelasi lucru...insa tu preferi sa ne sugerezi sa stingem flacara, ca si cum ar fi ceva sanatos! ![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Atentie la sectanti | Bogdan N | Generalitati | 21 | 02.06.2011 20:22:05 |
o sa fim considerati teroristi? | knight2u | Generalitati | 3 | 28.10.2009 11:52:42 |
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie | alecsandru | Biserica Romano-Catolica | 18 | 20.04.2007 19:46:05 |
|