![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa e Gibi, nu te supara si tu ca-ti pierzi harul.
Mi-am dat si eu seama ca vorbim cam degeaba. Mai bine mai zi-ne vreo poveste de-a ta ![]() P.S. Dar vezi ca esti pe un forum ortodox, nu mai baga picanterii d`alea... ![]() Last edited by penticostalulmantuibil; 23.05.2010 at 14:58:58. |
|
|||
|
|||
![]()
stimatului domn penticostal mintuit nainte de vreme iar ai pus mina pe bat sa dai in umilinta mea de ce vrei neaparat ca forumistii sa afle chear toate dedesupturile sectei din care cu multa mindrie faceti parte.sau chear esti curios tare sa mai afli stiri din Ardeal referitor la fratiucii tai cei dragi si tramurici.vrei sa se stie: ca se mai ocupa si cu alte deochituri,eu chear nu as fi vrut sa scot tot la suprafata deoare-ce va pune intr-o situatie penibila ca secta ca ori-cum faceti destule nefacute.si apoi o sa te exprimi:nu mai baga picanterii d`alea. no serbus ma.
|
|
|||
|
|||
![]()
Tu nu vezi ca nu mai sunt mantuit ci doar mantuibil? Tu esti nemantuit?
Tu chiar nu simti ca batul e de burete? In cazul tau nu folosesc si nu voi folosi batul adevarat. Citat:
Si ma gandesc ca oricum nu crede nimeni ca-s adevarate. Lumea-si da seama ca au doar un sambure de adevar, restul sunt inflorituri. Ziceam de picanteriile alea sexi. Te sfatuiam sa nu mai umbli cu ele pe aici. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|