![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
vb de flying, dar am dat un exemplu ca adminu chiar baneza pe motive religioase. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]()
Sticky: Măsuri administrative.
« on: Tuesday, 21 April 2009, 00:24 » În urma repetatelor sale intruziuni religioase în Zona Laică, eugins își pierde drepturile de a mai acționa în vreun fel în acea parte a forumului. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
IGNORAREA E METODA CEA MAI CRESTINEASCA IN CAZUL UNOR ASTFEL DE "PERSONAJE" .
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca am invatat ceva despre tine din ce ai postat pana acum, este ca daca link-ul ala dovedea ceea ce ai sustinut, erai calare cu el pe tot forumul, si il postai bolduit, cu rosu. Nu o faci, deci repet, minti. Si dumnezeul tau o stie si el, ca nah, e omniscient. Si da, esti pe un forum ortodox, totusi:)
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
||||
|
||||
![]()
=>dar tu ce cauti pe un forum ortodox ?
https://youtu.be/mvZARLkQmLk Last edited by flying; 26.05.2010 at 23:10:50. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Dintre noi doi, abordarea mea mi se pare mai onesta. Sunt ateu, si argumentatia mea izvoraste din asta, si este una onesta. Tu te dai crestin, pe un forum crestin, si vii pe aici si nu numai ca jignesti pe cine apuci, dar mai si minti*. Deci te intreb eu, tu ce cauti pe un forum ortodox? *parerea mea, si atata timp cat nu aduci dovezile care ma contrazic, dovezi care iti sunt la indemana de altfel, imi pastrez opinia.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Ce cauti pe un forum ortodox?" eu nu te-am intrebat de "abordarea" ta sau ce parere ai despre mine ,ci ce cauti tu pe un forum ortodox? ce e asa de greu de inteles?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Oamenii si-au dat seama ce indivizi fara caracter sunt ateii, dar ca sa vedem mai bine cât de prefacut e acest konijiro care aici se autointituleaza onest, iata cum vorbeste el pe forumul ateilor despre discutiile lui pe forumul nostru:
![]() Mesajul a fost postat pe acest thread de pe forumul ateilor: http://forum.atei.ro/index.php?topic=819.120
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Despre atei si scopul lor pe acest forum | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 332 | 05.09.2011 15:04:32 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
atei | rightful8912 | Generalitati | 646 | 05.08.2010 11:15:28 |
|