Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.05.2010, 18:17:02
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
@Anca - am primit un link al lucrarii pe scribd. Am sa citesc un pic si am sa-ti spun parerea. S-ar putea sa nu fi gasit atunci lucarea aceasta in librarie.Nu mai stiu. Stiu ca a mai fost recomandata aici.
Citatul dat de tine mai sus este frumos, miscator. Dar intrebarea din titlul topicului cam sperie...

Referitor la contradictii in ortodoxie - ba ele exista. Eu am mai aratat cum exista de multe ori in aceeasi fraza. In plus la noi mai este o problema, asa cum am spus: totul este la latitudinea duhovnicului si fiecare vine cu ce i-a spus duhovnicul lui/ei. Si atunci sunt diverse pareri pe aceeasi tema ( de ex. cu intrarea in biserica in anumite zile, cu impartasania etc.).
Exista printre preoti si monahi diverse opinii (unii vor deasa impartasanie altii spun ca nu e bine, etc.).
Nu stiu cum este la alte confesiuni. Poate ne spune Mihnea cum este la catolici.
Canoanele Sfintilor Parinti - Sfintele Canoane ale BISERICII ORTODOXE :http://www.canoaneortodoxe.net/can_sf_parinti.html

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mintea deschisa geo_olt Generalitati 22 26.07.2010 02:58:36
Dumnezeu ne-a dat si mintea apex-criss Intrebari utilizatori 1 15.02.2010 10:44:10
Tine mintea in iad si nu deznadajdui costel Generalitati 24 10.12.2009 14:01:39
Mintea archanghel Stiri, actualitati, anunturi 0 04.09.2009 10:58:41