![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
@cristina13
Daca esti femeie si, tu este pacat si greseala sa pui toate femeile in aceeasi oala, sa te legi prin lucrarea altuia de femei si sa le batjocoresti asa. Nu stiu de ce scriu numai rautati la adresa femeilor. Majoritatea sunt totusi la locul lor. Bine ca de barbati nu vorbeste nimeni nimic rau niciodata!
|
||||
|
||||
|
Zorica Latcu
Te port in suflet, ca pe-un vas de pret, Ca pe-o comoara-nchisa cu peceti, Te port in trup, in sanii albi si grei, Cum poarta rodia samanta ei. Te port in minte, ca pe-un imn sfintit, Un cantec vechi, cu crai din Rasarit. Si port la gat, nepretuit sirag, Stransoarea cald-a bratului tau drag. Te port in mine tainic, ca pe-un vis, In cer inalt de noapte te-am inchis. Te port, lumina rumena de zori, Cum poarta florile mireasma lor. Te port pe buze, ca pe-un fagur plin. O poama aurita de smochin, Te port in brate, horbote subtiri, Manunchi legat cu grija, fir cu fir. Cum poarta floarea rodul de cais, Adanc te port in trupul meu si-n vis.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|
||||
|
||||
|
Magda Isanos
E-așa de trist să cugeti că-ntr-o zi, poate chiar mâine, pomii de pe-alee acolo unde-i vezi or să mai stee voioși, în vreme ce vom putrezi. Atâta soare, Doamne,atâta soare o să mai fie-n lume dupa noi; cortegii de-anotimpuri și de ploi, cu păr din care șiruie răcoare… Și iarba asta o să mai răsară, iar luna tot așa o să se plece, mirată, peste apa care trece noi singuri n-o să fim a doua oară. Și-mi pare-așa ciudat că se mai poate găsi atâta vreme pentru ură, când viața e de-abia o picătură între minutu-acesta care bate și celălalt și-mi pare nențeles și trist că nu privim la cer mai des, că nu culegem flori și nu zâmbim, noi, care-așa de repede murim.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|
||||
|
||||
|
Sarut mana Rodica pentru cele postate ! Un pansament pentru suflet , un adevarat balsam !
|
||||
|
||||
|
Multumesc, aveam nevoie si eu.Multumesc!
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sunt cutremuratoare viziunile dumnezeiesti pe care le-a avut. Vedenia a cincea La inceputul celui de-al doilea razboi mondial am vazut ca ma gaseam in Atena, in centru, in apropierea pietei Monastiraki. Deodata, din senin si cer frumos, s-a aratat un nor negru care a intunecat intreg vazduhul incat luminoasa zi s-a prefacut intr-o noapte intunecoasa. Inspaimantat si eu ca si restul oamenilor care se aflau in preajma, m-am grabit impreuna cu ceilalti sa intru in vreo casa, crezand ca va fi vreun cataclism sau ca va veni potop de ape ce va face mare dezastru. Insa, in loc sa cada ploaie din acel nor intunecat, au inceput sa cada, ca niste parasutisti, multime de demoni negri, infioratori, duhnind, fiorosi cu coarne, precum ii aratasera zugravii in sfintele icoane, care odata atingand pamantul s-au si aruncat precum fiarele spre oameni, ranindu-i si ucigandu-i fara mila. Au alergat si catre mine multi, turbati de furie, gata sa ma sfasie. Groaza si cutremurul m-au cuprins si frica de moarte, caci nu aveam pe nimeni in ajutor. Toti ceilalti oameni au fost raniti sau omorati, ramanand cazuti in drum, doar putini reusind sa se ascunda. In disperarea mea, am luat o bata si am inceput sa lovesc inainte si inapoi, in dreapta si in stanga (caci ma inconjurara din toate partile), cerand ajutorul lui Hristos. Dupa multa osteneala si lupta, intarit fiind de ajutorul lui Dumnzeu, am reusit sa-i indepartez, iar acestia, plecand scrasnind din dinti mi-au spus: “nu tu ne-ai indepartat ci Cel pe Care L-ai chemat in ajutor“. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Femeia daca este murdara sa nu intre in biserica? | clementia | Generalitati | 74 | 27.06.2011 01:16:30 |
| femeia in biserica-intrebare | copilu | Reguli in Biserica | 8 | 25.09.2010 18:37:49 |
| De ce poarta femeia batic in biserica? | ortodoxie | Intrebari utilizatori | 3 | 28.06.2010 10:42:33 |
| de ce Biserica nu face mai mult? | anamariaplop2000 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 14 | 18.05.2010 19:07:25 |
| Femeia in biserica | iosif | Reguli in Biserica | 73 | 02.11.2009 06:44:25 |
|
|