![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
Pacat ca sa ajuns in halul asta
in primul rand de vina sunt paritii care la randul lor nu iau educat crestineste pe copii lor mai ales grijile exagerate in ziua de azi poti avea 3 facultati frumusete bogatie si altele daca copii nu sunt educati crestineste inainte de toate cam degeba le ai pe celelalte pt ca nu sunt decat folositoare numai pe pamant nea trebuit democratie si uniunea europeana vai de noi am ajuns slugile europene poti avea totul daca nu il ai pe hristos degeba cu siguranta maca atata e bun ca putem oricand sa mergem la biserica sa ne spovedim s atraim crestineste si sa fim cu dumnezeu n cu lumea mai ales cei care stiu ce au de facut iar modernitatea in ziua de azi corupe lumea de a se mai gandi la suflet si la mantuire daca eu stiu ce e de facut ma bucur ca nu te mai asculta cam nimeni f putini fac astea |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Mâine, Canonul Sf. Andrei Criteanul | laurastifter | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 20.03.2013 02:38:27 |
| Maine la Manastirea Sihastria | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 22.04.2010 00:00:02 |
| Dacă mâine ar fi ultima zi din viața ta. | dorinastoica14 | Generalitati | 48 | 02.05.2009 17:58:02 |
| Maine 18.02.2009 doua conferinte despre cum ne afecteaza cipurilor | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 18.02.2009 17:32:00 |
| Tineretul zilelor nostre | spinu | Generalitati | 81 | 22.07.2008 22:18:08 |
|
|