![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Tinerii din ziua de zi o iau tot mai in jos. Unde se va duce lumea ? de rapa?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
sa ne rugam pentru tinerii si copiii mici ca atunci cind vor creste sa nu se duca de ripa.
|
|
|||
|
|||
![]()
...dar am vazut ca nu le mai pasa. Pt ei exist duar viat aceasta si toti se gandesc cum sa faca sa obtina bani. Nu iL mai stiu pe Dumnezeu iar cei ce cred se imputineaza pe zi ce trece. Am foarte multi colegi care nici nu postesc si nici nu stiu daca se mai roga lui Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Stiti o data un parinte in cadru Sfintei Liturgii la Predica a zis asa "Uita-ti va la Fericitul Augustin cum Dumnezeu nu a lasat sa moara FIUL LACRIMILOR unei mame!"
|
|
|||
|
|||
![]()
......parintii nu isi mai educa fii asa cum trebuie, caci grijile materiale le-au furat mintile si timpul alocat discutiei cu copiii lor este foarte scurt si in general se discuta despre altceva decat despre Dumnezeu. Aceasta nu este o generalitate insa fenomenul este din ce in ce mai accentuat. Oamneii se gandesc ce vor face in ziua urmatoare ,ce vor pune pe masa copiilor fara sa ia aminte la ceea ce este scris in Sfanta Scriptura referitor la grijile materiale:( oamenii au uitat ca daca au credinta in Dumnezeu nu mai este nevoie sa se ingrijeasca de ce vor manca sau cu ce se vor inbraca, si in general au uitat faptul ca daca iL ai pe Dumnezeu ai totul!
|
|
|||
|
|||
![]()
Din pacate ai dreptate utilizator spinu....:(:(:(:(
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
:D da pai daca iti faci un loc comod langa un calculator cu conexsiune la internet ,poti foarte bine sa iti impartasesti pasul cu noi :D .singuratatea este o problema care se rezolva vorbind. Si eu cred la fel in legatura cu tinerii care mai de graba merg intr-un internet cafe sau invre-un bar decat sa mai treaca si pe la Biserica. o fac pur si simplu din ,,sila"
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Martirii zilelor noastre | alexandra28again | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 18.05.2014 21:45:09 |
Mucenici ai zilelor nostre | Adriana Cluj | Intamplari adevarate | 13 | 27.06.2012 14:40:44 |
Vamesii zilelor noastre !... | alexmatei | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 21.01.2012 20:18:35 |
Tineretul de astazi - Dezmatul de maine | colaps | Generalitati | 36 | 09.06.2010 18:49:59 |
duhovnicii zilelor noastre | Saurian | Mari Duhovnici si predicile lor | 18 | 14.06.2007 19:30:42 |
|