Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.06.2010, 13:45:49
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Nu înțeleg de ce te deranjează acest citat? Am simțit nevoia să-l scriu așa cum și tu faci pe topicul deschis de tine.
Te ții de postările mele și nu scapi nici o ocazie să mă provoci.Nu-mi place să să mă cert și nici să avem discuții contradictorii deși nu -ți înțeleg câtuși de puțin atitudinea.
Dacă vreau pot scrie toată psaltirea aici!
Am intrat eu pe topicul deschis de tine ca să te ironizez sau să te incit?
Dacă chiar ai ceva să-mi spui scrie-mi pe privat sau pe messenger câci postările tale pe acest topic nu ajută pe nimeni cu nimic.
Dorina-draga, linisteste-ti sufletul si nu te lasa influentata de doua vorbe aruncate la intamplare... Inca pana acum mi se pare ca am scapat ieftin, la drept vorbind. Nu trebuie sa te justifici cu nimic si nu te lasa provocata. Cine vrea intelege, cine nu, deocamdata nu e problema ta. In locul supararii, trimite-i un gand bun si continua sa faci ceea ce stii tu ca e bine, indiferent de strigatele pe care le auzi dincolo de fereastra... Daca n-ar fi fost Daniel (care, crede-ma, nu-i un om rau, dar ii place sa sicaneze din cand in cand), ar fi fost altcineva, poate chiar eu, cine stie?!

Imi amintesc starea de dinaintea primei hotarari in privinta rugaciunilor in grup. Nu stiu ce s-a intamplat, nu stiu cand s-a intamplat, dar s-au schimbat foarte multe la nivel sufletesc. Nu stiu daca mai e cineva care simte la fel, si nici nu trebuie sa cadem in lauda desarta, dar pentru cei care ar fi putut sa se alature acestui grup si n-au facut-o din comoditate, cred ca nu vor sti niciodata ce au pierdut!

PS - Ca fiecare dintre cei implicati, am primit si eu o lista a intregului grup. Nu stiu sigur daca Rodica este omisa din greseala sau chiar nu participa, dar stiu ca a pus si pune mult suflet pentru grupul nostru si de aceea eu am inclus-o de la inceput si pe ea alaturi de noi. Sper sa nu fi gresit cu nimic!
Doamne ajuta si bun spor in continuare!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Grup de rugaciune delia31 Umanitare 286 11.03.2024 04:41:48
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori spre_rasarit Sectiune dedicata profesorilor de religie 5 07.07.2012 02:50:19
Acatiste la Manastiri, pentru cei care nu se afla in tara Iulia11 Generalitati 7 01.11.2010 12:48:47
Sfântul Vasile cel Mare : picături de înțelepciune - PENTRU SUFLETELE NOASTRE cristiboss56 Pocainta 19 12.01.2010 18:45:34
Pentru cei diaspora (dar si din tara)-aveti biblioteca de carti religioase? sophia Biserica Ortodoxa Romana 6 08.10.2009 23:35:55