![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Astazi am fost din nou la Manastirea Buciumeni unde a fost hram. A fost cu totul divin. Cred ca erau peste 50 de preoti, monahi, eromonahi etc, in jurul Preasfintitului Casian. Am facut si poze, dar din pacate doar putine au iesit cat de cat bine.
Pustiul de langa maicuta care taie anafura, este baiatul meu cel mic, care este un obisnuit al locului... |
|
|||
|
|||
![]()
Ma bucur sa revad locuri in care am calatorit pentru linistea sufleteasca, atat de necesara in zilele pe care le traim.E minunat sa poti participa la o sfanta slujba alaturi de "o mare" de crestini.Este de neegalat in lume pentru un crestin mangaierea adusa de rugaciunea in comun.Manastirea Buciumeni si cea de la Sihastru (vecine) sunt cele vizitate de mine cand ajung sa-mi vad rudele din acea parte de tara.
Dumnezeu sa-ti binecuvinteze familia !Doamne ajuta !
"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Asemenea bunului samaritean,o creștină de pe forum(aflată momentan în străinătate) cunoscând neputința mea financiară mi-a trimis o sumă de bani care să-mi permintă deplasarea la câteva mănăstiri dar și plătirea pomelnicelor cu numele celor care se nevoiesc pentru a citi Psaltirea.
Dumnezeu să o răsplătească și să îi dea buncirii . ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
"Fericit este omul pe care îl vei certa Doamne,și din legea Ta îl vei învăța pe el,
Ca să-l liniștești pe el în zilele rele,până ce se va săpa groapa păcătosului. Căci nu va lepăda Domnul pe poporul Său și moștenirea Sa nu o va părăsi. .............. Cine se va ridica cu mine împotriva celor ce viclenesc și cine va sta împreună cu mine împotriva celor ce lucrează fărădelegea? .............. Și le va răsplăti lor Domnul după fărădelegea lor și după răutatea lor îi va pierde pe ei ,Domnul Dumnezeul nostru. |
|
|||
|
|||
![]()
Care este scopul postarii acestui citat? Ai uitat sa ne dai cheia.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Recunostinta, multumire, speranta, nadejde. Ps:Se spune despre Psalmul 90 ca este nu doar o cantare de lauda adusa Domnului, ci exprima si bucuria si nadejdea la ajutorul pe care omul il are in Dumnezeu. (Este una dintre rugaciunile mele preferate.) Last edited by carmina; 11.06.2010 at 22:45:47. |
|
|||
|
|||
![]()
Asa putem cita la nesfarsit! Dar trebuie sa aratam si de ce! Ce stare ne induce noua acel verset citat! Dar ,ma rog,am observat la femei ,o neputinta de a justifica logic niste lucruri,desi au o intensitate a trairii mai mare decat la barbati;insa daca vor sa justifice ceva nu prea reusesc.
|
|
|||
|
|||
![]()
Psalmul 90 da ,are o mare forta,ar fi bine daca l-am rosti de mai multe ori pe zi,si daca l-am invata pe de rost.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Grup de rugaciune | delia31 | Umanitare | 286 | 11.03.2024 04:41:48 |
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori | spre_rasarit | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 5 | 07.07.2012 02:50:19 |
Acatiste la Manastiri, pentru cei care nu se afla in tara | Iulia11 | Generalitati | 7 | 01.11.2010 12:48:47 |
Sfântul Vasile cel Mare : picături de înțelepciune - PENTRU SUFLETELE NOASTRE | cristiboss56 | Pocainta | 19 | 12.01.2010 18:45:34 |
Pentru cei diaspora (dar si din tara)-aveti biblioteca de carti religioase? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 6 | 08.10.2009 23:35:55 |
|