![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Gindeste-te daca ai vre-un precedent unde Dumnezeu a intervenit sa dea putere poporului sarac N I C I O D A T A ! Singura exceptie mondiala in istori cind saracul a ajuns in fruntea tarii ..multumita lui Dumnezeu...a fost cind Dumnezeu i-a inspirat pe Lenin si Trotky sa le dea peste bot curtii Imperiale ruse..cu ramificarile care au urmat! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Puterea lui Dumnezeu este singura care intareste sau lipseste de putere.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cronologia conflictului militar 5 iunie - Forțele aeriene israeliene bombardează simultan începând de la ora 7.45 unsprezece baze aeriene egiptene, distrugând astfel o mare parte din aviația militară a Egiptului. 6 iunie - Trupele israeliene ocupă Fâșia Gaza. Unități israeliene de tancuri pătrund în Peninsula Sinai. 7 iunie - Israelul cucerește malul stâng al Iordanului și partea de est a Ierusalimului, care va fi anexată Israelului pe data de 27 iunie 1967. 8 iunie - Tancurile israeliene ajung până la Canalul Suez, deși forțele egiptene erau mult superioare numeric celor israeliene în această zonă de conflict. Egiptul capitulează. 9 iunie - Forțele armate israeliene atacă Siria și cuceresc după lupte grele mare parte din Platoul Golan, inclusiv orașul Quneitra (Al Qunaytirah'). Gamal Abdel Nasser, președintele Egiptului, își declară demisia, dar își va retrage peste o zi această declarație, în urma demonstrațiilor masive în favoarea sa. 10 iunie - Încetarea ostilităților. După război Israelul domină un teritoriu de aproape patru ori mai mare decât la începutul războiului. 400.000 palestinieni se refugiază în Iordania.
|
|||
|
|||
![]()
Poate din cauza folosirii terenului intr-un mod inteligent?Eram pe teritoriu cunoscut, ei nu, erau paduri, munti si mlastini.Nu este ceva de genul "Dumnezeu i-a transformat pe romani in combinatii intre Herculs si Achile si au omorat fiecare cate 100 de turci...cu mainile goale".
criză, motiunea, politica |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cenzura | weareready | Generalitati | 20 | 29.05.2012 19:33:46 |
Cenzura | ex-christian | Generalitati | 9 | 22.04.2009 18:55:05 |
Jos cenzura! :) | Florin-Ionut | Generalitati | 3 | 10.10.2008 11:32:13 |
|