![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Tin minte ca atunci cand mai aveam timp de acasa si citeam unele postari parca era cineva care avea locatia Bruxelles. Atunci nu ma interesa exact persoana dar acum ca sunt si eu in orasul asta poate ca am putea sa ne ajutam intre noi macar cu niste sfaturi. Bineinteles ca ma refer la cei ortodocsi.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca vrei poti sa imi scrii si pe MP dar in momentul de fata ajung mai rar sa scriu pe aici pentru ca am nascut de curand. Totusi o sa ma uit in fiecare zi.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa-ti traiasca ingerasul ani multi cu sanatate si mereu liniste in sufletul lui! Domnul sa va ocroteasca pe toti patru! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Si prin nasterea de prunci ne asemanam Lui Dumnezeu, hotarandu-ne sa aducem fiinte la existenta eterna.
Felicitari lui Fani pentru curaj si multa sanatate copilului!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pana acum am vazut si eu aici in Bruxelles putine lucruri bune. Unul dintre ele ar fi prezenta Duminica la Sfanta Liturghie a unui numar insemnat de romani si mai ales multi parinti care isi aduc copii mici la biserica pentru a fi impartasiti. Sper ca esti sau vei fi si tu printre ei.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu merg de obicei la o parohie mai mica, din Ixelles (Rue Paul Spaak 26), unde vin credinciosi de toate nationalitatile si slujba este in franceza (si cate putin in engleza si alte limbi). Cateodata mai merg la parohia romana din Scharbeek (cred ca de asta spui tu) unde intr-adevar vin foarte multi copii si se fac si multe activitati pentru copiii de scoala si tineri. Si la parohia mera se fac si sunt multi copii - pastrand proportille. Eu merg deja la biserica (dupa puteri..) spre indignarea unor colegi de forum de pe firul 'femeia necurata' ;-) pentru ca nu cred ca este conform adevaratei traditii crestine obiceiul de a ramane departe de biserica 40 de zile dupa nastere. Vara asta s-ar putea sa ne intalnim la biserica romaneasca pentru ca parohia mea o sa fie inchisa cateva saptamani si acolo voi merge probabil. Mult spor si ajutor de la Dumnezeu in Belgia iti doresc!
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc LaPetiteMoc si FlorinIonut si voua pentru urari!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Fani, sa-ti traiasca copilasul! Am asteptat vestea asta buna. Felicitari!
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine este aproapele meu? | luminitarodina | Despre Biserica Ortodoxa in general | 30 | 27.07.2016 11:28:12 |
Cine este Mos Craciun? | florinna01 | Generalitati | 501 | 01.01.2016 18:38:31 |
cine este din iasi? | bogdan_222 | Calugarul | 0 | 14.05.2010 13:22:05 |
Cine este responsabil? | eclat_de_lune | Generalitati | 1 | 07.11.2009 14:57:06 |
Cine este cel mai puternic om? | amatyyy | Teologie si Stiinta | 29 | 16.09.2009 13:49:04 |
|