![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Exista si e elementul principal al existentei noastre.Despre ea a vorbit chiar Iisus..iar Biblia are multe exemple de reancarnare.Reancarnarea a fost scoasa din crestinism de imparateasa Theodora..si Justinian..din motive personale.Altfel,viata ar fi total nedreapta iar Dumnezeu toate le-a facut cu un scop.Preotii..intoleranti se vor reancarna in musulmani ..iar cativa forumisti inraiti sigur in alta viata vor fi scientologi sau budisti.
|
|
||||
|
||||
![]()
Insasi teoria hinduista a reincarnarii are defectele ei. Ei considera ca numai atman-ul nostru se reincarneaza, adica eu-ul fiecaruia sau sine-le. Insa problema e ca acest atman nu contine personalitatea omului, nici amintirile. Deci omul nu are cum sa-si aminteasca vietile anterioare, insa tot ei fac regresii hipnotice si tot felul de alte experimente pentru a demonstra cica teoria reincarnarii. Si apoi, la ce folos sa te tot reincarnezi daca nu-ti amintesti nimic din vietile trecute, ca sa poti sa te folosesti de experientele anterioare spre a nu repeta aceleasi greseli?! Ciudati orientalii astia, inselati de draci, vorba cuiva... :)
|
||||
|
||||
![]()
Hristos nu a vorbit despre reincarnare, ci despre inviere. Iar El nu a inviat cu un alt trup, deci nu S-a reincarnat in altceva, ci a inviat cu trupul pe care l-a asumat. Asadar crestinismul crede in inviere si nu in reincarnare.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pune mana si mai citeste odata..daca vrei sa intelegi cu adevarat ceva..Vorbind despre Ilie..Iisus spune exact ca deja Ilie a fost printre evrei dar ei nu l-au cunoscut.Citeste si despre discutia lui Iisus cu Nicodim,patriarhul Ierusalimului..si vei vedea.Nu uita ca capitole intregi au fost scoase din Biblie sau gresit traduse din aramaica..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Discutia cu Nicodim a fost legata de nasterea spirituala, nu reincarnare. |
|
|||
|
|||
![]()
parerea ta...eu am alta convingere
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si Sf Ioan a spus clar ca nu e Ilie.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Reincarnare | FlorinS | Generalitati | 48 | 04.01.2014 16:51:07 |
scrie undeva in biblie de reincarnare? | annajanette | Generalitati | 144 | 27.12.2013 20:00:51 |
Credeti ca... | kreed123 | Generalitati | 27 | 14.05.2011 17:50:21 |
Voi ce credeti????? | Templier Knight | Generalitati | 30 | 29.12.2010 17:31:52 |
Reîncarnare! | AdeLlA | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 09.11.2008 12:55:05 |
|