![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
PS Si stiu si eu ca, daca privim din perspectiva evolutionismului, omul nu a aparut peste noapte dintr-o alga. Pasi intermediari i-am eliminat ca pur si simplu mi se pare absurd ca dintr-o planta sa ajungi la o creatura atat de complexa. Ca si cum un creion, daca l-as ingropa azi in pamant si peste zece mii de ani l-ar gasi cineva, ar da peste diamant. Last edited by Laur28; 24.06.2010 at 22:39:43. |
|
|
|||
|
|||
|
Poate reusesti totusi sa calculezi pentru orice specie vrei tu care este numarul de generatii care s-au succedat in 200 de ani.
|
|
|
||||
|
||||
|
Cred ca nu vrei sa intelegi intentionat ce vreau sa spun. Nu conteaza cate generatii s-au succedat in ultimii 200 de ani. S-au succedat destule in ultimele zeci de mii. In ultimele sute de mii de ani o specie, numai una singura, trebuie sa fi fost aceeasi pana in zilele noastre, de cand cercetarile au devenit serioase, ca sa se observe o transformare a ei. Sa luam crocodilul. E de pe vremea dinozaurilor (asa se zice). Nu conteaza acesti 200 de ani. El e acelasi. Maine (si nu maine propriu-zis) in viitorul apropiat ar putea sa apara ceva nou din el. Tot asa, o alta specie, aceeasi de zeci de mii de ani, in ultimii 200 de ani sa se fi preschimbat in altceva. Nu trebuie neaparat sa exista poze cu ea din epoca de piatra. Pur si simplu sa se intample. Dar nu se intampla.
Last edited by Laur28; 25.06.2010 at 00:17:41. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Toate documentarele despre crocodili ne spun ca acest animal este aproape perfect adaptat mediului in care traieste. Si asta de vreo 200 de milioane de ani. Timp in care au suferit doar evolutii minore (fata de alte specii). In concluzie, nu era nevoie sa evolueze in altceva. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Daca din doua fiinte una evolueaza in altceva, nu inseamna ca cealalta dispare pur si simplu. Ea poate sa ramana asa cum este acum, tot la fel poate sa evolueze separat. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Tocmai pentru ca nu evolueaza la unison, am fi putut sa avem in prezent o specie care sa prezinte macar semnele unui inceput de evolutie. Adica sa se observe la o gaina ceva ce nu exista acum 200 de ani. Si nu neaparat la gaina. Nu va mai legati de specie (crocodil, cal, vipera). Un animal la care in zilele noastre (in virtutea afirmatiei ca nu toate evolueaza in acelasi timp) sa se inregistreze o schimbare in raport cu specimenele din trecut. Dar nu exista. Cand zic schimbare nu ma refer ca din cocos sa apara peste noapte un strut. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Pe cand tu ... nu vrei sa stii ca dincolo de satul tau sunt alte sate, orase, tari, oceane ... Nu am zis ca sunt as in teoria evolutiei. Nu am pretentia ca stiu tot. Dar de ce ma critici cand nici tu nu stapanesti religia prea bine. La ce numar numar de generatii te referi? Din cate imi aduc aminte tu erai dator cu acest calcul. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Evolutionismul-religia care pregateste venirea antihristului! | flying | Teologie si Stiinta | 1589 | 29.07.2020 00:49:47 |
| De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 13:41:07 |
| Bacteria Flagellum sau Motorul Organic sau De ce evolutionismul e o facatorie | colaps | Generalitati | 217 | 27.09.2010 15:37:40 |
|
|