Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.06.2010, 15:37:42
delia31's Avatar
delia31 delia31 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=tricesimusquintus;262752][quote=delia31;262746]tricesimusquintus

exemplul asta "nepotrivit" l-a dat Hristos in Evanghelie. eu doar l-am preluat.
Citat:
În prealabil postat de delia31 Vezi mesajul
Doar că l-ai preluat defectuos, în sensul că unele mlădițe ar fi intermediare pentru alte mlădițe și că necesarmente ar trebui să comunice între ele. Comunicarea se face doar prin intermediul Viței. Nu există comuniune fără Hristos.

tu ai citit ceva din ce am scris pana acum?
vezi in postarile anterioare parerea BO despre raportarea la Creator si raportarea la creatura .

iti sugerez sa lasi deoparte ideile preconcepute cu intermediarii.
aici e vorba de relatia noastra cu creatura cea mai apropiata de Creator --Maica Domnului care nu poate fi decat VIE de vreme ce nu poate fi altundeva decat langa Cel-ce-este-Viata.

intr-o postare pentru doriana, chiar spuneam cam ce inteleg eu prin mladita.
fiecare mladita comunica una cu alta si toate la un loc cu tulpina de la care isi trag seva . pe principiul vaselor comunicante.

o mladita care nu comunica si cu celelalte mladite crescute deja in vita (Maica Domnului si sfintii), cum comunica numai cu tulpina?

aia nu mai e vita, ci o planta singuratica.

be blessed

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Noi avem nou martir mihaiB Stiri, actualitati, anunturi 9 07.11.2012 19:51:45
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" Decebal Biserica Ortodoxa Romana 4 10.09.2012 21:07:28
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? mihailt Generalitati 14 02.11.2010 21:35:34
Avem Patriarh danyel Stiri, actualitati, anunturi 34 11.02.2009 22:03:42