![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Certa-ma-va dreptul cu mila si ma va mustra, iar untdelemnul pacatosilor sa nu unga capul meu; ca inca si rugaciunea mea este impotriva vrerilor lor. Mai bine cearta decat lauda <3
|
||||
|
||||
![]()
multumesc!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
definite de mine ci de Cineva mult mai calificat decat mine. Eu nu imi permit sa va incadrez in niciuna dintre ele, pentru simplul fapt ca eu ma consider a face parte din ultima, desi mi-as dori sa fiu in prima. Mi-ar place, insa, sa va stiu pe dvs in prima. Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Evolutionismul-religia care pregateste venirea antihristului! | flying | Teologie si Stiinta | 1589 | 28.07.2020 23:49:47 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
Bacteria Flagellum sau Motorul Organic sau De ce evolutionismul e o facatorie | colaps | Generalitati | 217 | 27.09.2010 14:37:40 |
|