![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
de bine de rau, din acest lant lung care se numeste evolutie, tot mai gasim cate o za care sa-l completeze. dar tu ce dovezi poti sa-mi aduci pentru creatie??? mare parte din ele le-ai desfiintat singur cand ai zis ca pamantul este mai in varsta de 7000 de ani asa cum zice Biblia. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
PS: Si Biserica niciodata nu a luat zilele genezei mot-a-mot. Eu imi amintesc cat se poate de bine cum, acum mai multi ani, profesoara de religie a luat un ton serios si a spus sa nu cumva sa credem ca cele 7 zile sunt 7 zile de 24 de ore. Last edited by Laur28; 26.06.2010 at 15:58:40. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce rost avea sa pamantul sa fie creat cu miliarde de ani inaintea omului? |
|
||||
|
||||
![]()
Eu ti-am spus ca o zi din creatie nu inseamna 24h. Dumnezeu nu a facut Pamantul in 24 de ore. POate l-a facut si in miliarde de ani. Ai putea spune ca el le poate face intr-o clipa pe toate. Si le poate face si intr-o clipa. Dar sa nu uitam ca totul se supune unor legi. Legile tot ale lui Dumnezeu. Si astea sunt cele fizice, cele chimice, cele cosmice. Dupa ele a fost construit universul nostru. Ori nu era putin absurd ca Dumnezeu sa incalce legile pe care tocmai El le-a stabilit?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pentru ca nu are nici o acoperire biblica sau patristica. Biblia spune clar, Dumnezeu a zis si s-a facut. In atotputernicia Lui, crezi ca avea nevoie de miliarde de ani ca sa faca Pamantul? Un bob de nisip in imensitatea universului. gandeste-te ca acum cateva sute de ani Biserice (cea din vest) te ardea pe rug pentru astfel de afirmatii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar. Dumnezeu zice si se face acum, in clipa asta, un barbat in varsta de 33 de ani. Cat timp a trecut de la chemarea lui la existenta: o clipita. Daca ma uit la ADN-ul lui, ce varsta are: 33 de ani.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E doar un exemplu? Daca da, ce vrea sa demonstreze? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sfintii s-au inselat? Nu, nu este adevarat. Daca Dumnezeu a facut lumea, a facut-o asa cum scrie in Geneza. A zis si s-a facut. Nu a zis ... voi face Pamantul ... si a muncit la el vreo 4,5 miliarde de ani. Sau la facut din prima si pe urma 4,5 miliarde de ani l-a admirat? |
|
||||
|
||||
![]()
Pana acum nu s-au descoperit nici macar 3 fosile: stramosul - urmasul 1 al stramosului cu trasaturile X - urmasul 2 al stramosului cu trasaturile Y, care sa confirme evolutia.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Evolutionismul-religia care pregateste venirea antihristului! | flying | Teologie si Stiinta | 1589 | 28.07.2020 23:49:47 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
Bacteria Flagellum sau Motorul Organic sau De ce evolutionismul e o facatorie | colaps | Generalitati | 217 | 27.09.2010 14:37:40 |
|