![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu ai raspuns la intrebarea asta. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu vrei sa pricepi exemplul cu copilul si adultul. Ce suntem, in sen strict biologic, la inceput? O celula-ou. Peste 4 ni se va putea afla deja si sexul. Peste 9 luni am si glas. Peste 2 ani merg. Peste 15 ani ajung la 1, 90 m. Peste 40 de ani chelesc. Am evoluat (in sens evolutionist)? Nu. Asa si cu balena, dar la alta scara. Acum 1 miliard de ani era lup, dar vremurile s-au schimbat, peste 500 de milioane nu mai avea picioare...peste 500 de milioane era mai mare..e evolutie? Nu..e aceeasi balena de la inceput (ca creatura..ca daca nu mai are picioare biologii au decis s-o numeasca altfel..treaba lor).
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Exemplele tale sunt doar niste stagii din viata omului. Pe cand "lupul", balena cu picioare ... si pana la balenele moderne, toate astea sunt exemplare adulte, ce au reprezentat, fiecare la randul ei, varful evolutiei acelui moment. Exemplul nu are aceeasi baza de comparatie. |
|
||||
|
||||
![]()
Unde e dovada? Unde sunt fosilele intermediare? Unde sunt stramosii specimenelor cambriene? Unde sunt fosilele intermediare dintre un astfel de specimen si ce exista in prezent? Toata teoria e construita pe baza lu' "daca"..daca a evoluat..daca exista..si singurul scut e timpul.."de unde stii tu ce s-a intamplat in decursul a 4 miliarde?". Nu exista dovezi. Dovezi ale evolutiei, sunt..le accept si orice crestin sanatos si cu o gandire asa cum o vrea Dumnezeu le-ar accepta. Dar una e ca indivizii sa se schimbe cu totii, intr-un singur sens (absolut toti sa dezvolte aceleasi caractere)- ceea ce nu e evolutia lui darwin, si alta e ca un individ sa-si piarda picioarele si sa capete branhii, alt individ sa se nasca cu aripi..asta e ceea ce zicea Darwin. Dar unde sunt dovezile?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Incredibil..ti-e mai usor sa crezi ca din lup au evoluat capra si balena (fara nicio dovada), ca viata a luat nastere spontan, din nimic (culmea ca azi daca in apa pun o secventa de adn pluteste ea mult si bine..nu se intampla nimic; dar pe atunci..cand nici nu exista celula se intampla), decat sa crezi ca exista cineva care a gandit totul si l-a construit. In fond e aceeasi chestie..sa crezi.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tu nu ai crede nici daca ai gasi tu o fosila pe care sa scrie "eu sunt balena cu picioare" |
|
||||
|
||||
![]()
Mai frate..dar eu stiu ca balena a avut picioare. Dar tot nu intelegi ca daca balena si-a pierdut picioarele, nu e evolutie darwiana? Tot balena s-a nascut. Un altfel de balena, dar balena. E ilogic sa crezi ca daca din lup se naste balena cu picioare si din balena cu picioare, cea contemporana face parte din evolutionism. E o evolutie liniara. Avem X---apoi X1 (X a disparut)----X2 (X1 a disparut)...dar asa cum ajungem la stramosul ala de a dat nastere intregii vieti? Ca asa cum avem la balena X..asa avem si la specia Y3...la inceput era Y---apoi Y1--apoi Y2----acum Y3.. dar ce legatura are asta cu X? Unde le e stramosul?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa gasim fosila aia intai si mai vedem ![]()
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Evolutionismul-religia care pregateste venirea antihristului! | flying | Teologie si Stiinta | 1589 | 28.07.2020 23:49:47 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
Bacteria Flagellum sau Motorul Organic sau De ce evolutionismul e o facatorie | colaps | Generalitati | 217 | 27.09.2010 14:37:40 |
|