![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Numai ca nu e. Dar lasa, cineva trebuia sa fie si bland si linistit si impaciuitor si sa arate cu degetul pe ceilalti farisei, el nefiind unul :) Tu Radule, cand ii faci pe altii fatarnici si farisei si ce ai mai zis pe acolo -- cam cum crezi ca esti? Sau zi dragoste, fariseii si fatarnicii, chiar de-ar fi, nu au dreptul sa fie iubiti? Adica tu alegi pe cine iubesti si pe ceilalti ii judeci? Chiar de-am fi ultimii fundamentalisti, tu care propovaduiesti pe-aici dragostea de aproapele si intelegerea -- ne discriminezi, frate? Ts ts ts... Intotdeauna fariseii, fatarnicii, uratorii de aproapele sunt ceilalti, nu noi insine, never ever :) Acesta este doar un forum in ultima instanta, dar sa va pregatiti sa auziti ACELEASI lucruri si cand o sa refuzati rugaciuni in comun cu celelalte culte, sarbatoriri si cuminecari in comun si orice altceva o mai fi aducand viitorul. PS: repet ce am spus in postul anterior de pe acst topic: n-am nici o treaba anymore cu nimeni, dar cand cineva vine pe acest forum si pune intrebari legate de credinta/traire, sa primeasca raspunsuri ortodoxe, nu amestecatura de opinii. Ca daca avea nevoie de ghiveci, gasea alt loc sa isi exprime nedumeririle, nu forum crestinortodox.
„Ca o carpa lepadata toata dreptatea noastra” (Is 64,5) Last edited by Jane Says; 26.06.2010 at 19:47:50. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce intelegeti prin citatul acesta | Marcel_Ionut | Spiritualitatea ortodoxa | 10 | 03.11.2012 16:24:26 |
"Acesta este canonul pentru voi, cei ce va aflati in lume" | Ekaterina | Spiritualitatea ortodoxa | 1 | 10.10.2012 12:15:13 |
Fericirile veacului acesta | Marius22 | Generalitati | 7 | 09.06.2011 12:44:01 |
Acesta este Dumnezeu si asa lucreaza El ! | zaharia_2009 | Intamplari adevarate | 6 | 25.05.2011 10:35:02 |
|