Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.06.2010, 12:53:15
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Unor ortodocsi [numai unora] le place pur si simplu sa se contrazica prin mesaje de multe ori fara substanta, scrise doar pentru a rade sau a provoca. Se deschid chiar topice speciale pentru a ataca pe cei din alte confesiuni.[sa nu-mi spuneti ca nu ati observat, dar trecem peste, sunt ai nostri] Iar cand acestia indraznesc sa se apere sau sa raspunda la intrebari apare cate un fratior sau o surioara indurerata de starea in care a ajuns forumul, cerand sa se inchida accesul celor numiti, cu multa dragoste crestineasca , "sectari". Asta asa, ca sa putem barfi in liniste si nestingheriti de nimeni...si astfel sa crestem in credinta noastra stramoseasca...

Nu mai vorbesc de pacatul de a-i baga pe toti in aceeasi oala, caci sunt pe acest forum protestanti care nu au atins niciodata ortodoxia nici cu o floare, stau cuminti si citesc si raspund cu mult bun simt. Nu-i asa, Cristina?
Nu neg ca mai apare cate un ratacit pe aici care loveste in stanga si in dreapta, dar acestea sunt riscurile spatiilor virtuale si acel user nu are viata lunga pe forum oricum, caci sta cineva si vegheaza.

Oare cati exista pe forumul acesta care au curajul sa-si asume si bunele si relele, sa recunoasca faptul ca raul cel mare e in ei insisi si sa vada pe Hristos dincolo de ochelarii de cal pusi de anumite confesiuni? Cati pot deosebi cu onestitate binele de rau fara sa zica "doar cei din tabara mea sunt buni"? Ce ar face userul normal de pe forum crestin ortodox daca ar fi oaspete si nu gazda si ar fi tratat cu astfel de atitudini? Ar fi interesant sa vedem atunci credinta fiecaruia.

Pana atunci e bine sa tinem minte ce a spus Iisus: "cine ridica sabia de sabie va pieri". Mai pe intelesul nostru, daca ataci nu te plange ca esti atacat. Nu-i frumos si nici cinstit. Fii bland si cauta pacea si vei gasi pacea. Doamne ajuta!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce intelegeti prin citatul acesta Marcel_Ionut Spiritualitatea ortodoxa 10 03.11.2012 16:24:26
"Acesta este canonul pentru voi, cei ce va aflati in lume" Ekaterina Spiritualitatea ortodoxa 1 10.10.2012 12:15:13
Fericirile veacului acesta Marius22 Generalitati 7 09.06.2011 12:44:01
Acesta este Dumnezeu si asa lucreaza El ! zaharia_2009 Intamplari adevarate 6 25.05.2011 10:35:02