![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
mie mi-a placut si am zis sa trimit si altora
se vad clar cele doua siluete ca de om, iar ele sunt in miscare fata de celelalte obiecte. e frumos |
|
|||
|
|||
![]()
E frumos facut dar sa stii ca e trucat, sigur ca exista ingeri, dar cum se face ca tocmai ce filma omu exact atunci, plus ca aceste lucruri nu se vad, decat ei vor se pot lasa vazuti.
|
|
||||
|
||||
![]()
da, asta ma intrebam si eu.cum de filma EXACT atunci, exact acolo, acoperisul?hmmm?????????
|
|||
|
|||
![]()
Zice ca nu i-a vazut cand filma, doar acasa, cand revedea filmarea...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Eu imi pun alta intrebare: de ce de la 0:30 cand ingerul se ridica la cer pana la 0:42 camera in loc sa-l filmeze pe el (cum cred ca orice om ar fi facut in momentele alea) sta fixa pe locul care trebuia surprins intrarii si iesirii ingerului? A iesit, gata..nu mai filmezi acoperisul. Ca nu-i nimic acolo, nu?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Deci, cum spuneam, ingerii nu au devenit vizibili decat cand pe pelicula. Nu erau vizibili in timp ce omul filma. De aceea nu i-a urmarit.
Putem gasi alte puncte slabe, asta e rezolvat. :)
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Si de ce a filmat atata timp un bloc la care nu observa nimic? Si spre sfarsit se opreste cu camera pe cer unde erau ingerii?
Last edited by Laur28; 27.06.2010 at 17:05:44. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
O vreun hobby sa filmezi casele unde au murit oameni ... |
|