![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu la care 4 zei creatori te referi, si oricum nu are importanta (zei, faze, trestii), daca te preocupa subiectul creatiei, citeste Crezul ortodox ca te lamureste prima parte.
|
|||
|
|||
![]()
La categoria asta care zei intra ? Si Crezul ortodox...te referi la primul capitol din Biblie ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Fa-ma si pe mine sa inteleg care e teoria aia creationista...atata discutie despre teoria creeationista dar nu stiu care e aia .
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
No, thanks.
|
|||
|
|||
![]()
Zi si tu ca nu stii care e teoria aia pe picior de egalitate cu evolutionismul ...nu e rusine, nici eu nu cunosc asa bine teoria evolutiei .
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nici macar nu e vorba despre o teorie creationista, nu ma intereseaza teoriile, eu ma refeream la creatie asa cum este descrisa in Biblie, cum s-a petrecut cu adevarat. Nu teorii si alte scheme.
|
|||
|
|||
![]()
Vad ca tot refuzi sa zici teoria aia. ..uite incep eu cu evolutia "Evolution is the change in the inherited traits of a population of organisms through successive generations" . Acuma tu .
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. La început a făcut Dumnezeu cerul și pământul. 2. Și pământul era netocmit și gol. Întuneric era deasupra adâncului și Duhul lui Dumnezeu Se purta pe deasupra apelor. 3. Și a zis Dumnezeu: "Să fie lumină!" Și a fost lumină. Cred Într-Unul Dumnezeu, Tatăl Atoțiitorul, Făcătorul cerului și al pământului, văzutelor tuturor și nevăzutelor. Și întru Unul Domn Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Unul-Născut, Care din Tătal S-a născut, mai înainte de toți vecii. Lumină din Lumină, Dumnezeu adevărat din Dumnezeu adevărat, Născut, nu făcut, Cel de o ființă cu Tatăl, prin Care toate s-au făcut.
|
|||
|
|||
![]()
Poti sa imi zici de ce sunt pe picior de egalitate ? Pentru fiecare dovada care sprijina afirmatia mea poti veni cu o dovada care sa sprijine afirmatiile tale ? Sau cum ?
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Evolutionismul-religia care pregateste venirea antihristului! | flying | Teologie si Stiinta | 1589 | 28.07.2020 23:49:47 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
Bacteria Flagellum sau Motorul Organic sau De ce evolutionismul e o facatorie | colaps | Generalitati | 217 | 27.09.2010 14:37:40 |
|