![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Ma folosesc de primul tau citat si il completez cu urmatoarele: .... Zice însa Dumnezeiescul Hrisostom (în a 11 voroav catre Efeseni) cum c-a zis un om sfânt, ca nici sângele muceniciei poate a spala pacatul osebirii si a despartirii Bisericii. Si a dezbina cineva Biserica este raul cel mai cumplit, decât a cadea în eres. Scrie însusi Dionisie al Alexandriei marturisitorul în Epistolia cea catre Navat Episcopul, ca se cuvine a patimi cineva orisice rau ar fi numai a nu dezbina Biserica, si ca este mai slavita mucenicia ce ar suferi cineva pentru a nu dezbina Biserica, decât mucenicia ce o ar rabda pentru a nu sluji idolilor. Fiindca în mucenicia cea pentru a nu sluji idolilor, marturiseste pentru folosul sufletului sau, iar întru cea pentru a nu dezbina Biserica marturiseste pentru folosul, si unirea a toate Bisericile. Tilcuire la tilcuirea Canonului 31 din Pidalion. Te las sa-l citesti totusi,ca sint convins ca o sa sari de...in sus si o sa vii cu completarile specifice tie,avind in vedere ultima parte a tilcuirii...o sa continui atunci....oricum nu uita primul tau citat. PS.a trebuit sa ma apuc sa citesc canoane pentru tine,si am atitea cazuri pe cap de rezolvat...misiunea mea si a lui doctor Watson la scotland yard este sa stavilim pe cit se mai poate invazia ecumenistilor,am incercat si cu DDT si nu merge,acum incercam obtinerea unui vaccin anti pe care sa-l bagam in prajituri,inghetate,bere,vin... Si cu aceasta inchei...ce parere ai de canonul 9 ? Te impartaseseti in fiecare duminica la Sfinta Liturghie...sau esti afurisit si in afara Bisericii ?...sau poate nu l-am inteles eu bine si te rog sa mi-l explici. http://www.scribd.com/doc/2122526/1-...rtodoxe-Romane
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Crestin sau Ortodox | catehumen | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 109 | 20.01.2014 12:21:02 |
Casatoria intre o musulmanca si un crestin ortodox | Shalom | Nunta | 37 | 06.12.2012 13:34:40 |
cantece crestin-ortodoxe in araba si aramaica | alexandra28again | Muzica Bisericeasca | 1 | 10.07.2008 12:34:00 |
|