![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
1 - acolo unde slujitorii ei au astfel de initiative (personal am vazut cel putin doua cazuri - o biserica din Asau- Comanesti, si la Manastirea din Lunca Marcusului - langa Brasov), unde am participat la Sf Liturghie cu totul intamplator. 2 - acolo unde slujitorilor ei li se cere sa faca asta, iar in urma hotararii noastre, in postul trecut, am trimis numai eu la noua manastiri pomelnicele care sa fie citite 40 de zile, iar acum doar la trei. Multi dintre cei implicati au trimis si ei, macar la cate o manastire. Ti se pare putin lucru pentru Romania? |
|
|
|||
|
|||
|
Eu stiu ca pomelnicele sunt pentru persoane nu pentru tara.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ei, detaliile se discuta in culise, nu pe scena!!
![]() Sunt convins ca ai inteles (sau ai fi putut intelege) din ce-am spus mai sus referitor la cele doua exemple (Asau si Poiana Marcusului). Aceleasi detalii au fost scrise pe asa-zisele pomelnice. Dar cand omu' e Gigi-contra, trebuie sa-i desenezi! |
|
|
|||
|
|||
|
Nu am inteles,astept desenul.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ai suflet și minte de copil, nimic rău în asta, dar tot atât de adevărat este că reacționezi și răspunzi ca un copil f. obraznic ! Rușinică . . . !
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Grup de rugaciune | delia31 | Umanitare | 315 | 23.11.2025 16:52:39 |
| Rugaciune pentru elevi si pentru profesori | spre_rasarit | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 5 | 07.07.2012 03:50:19 |
| Acatiste la Manastiri, pentru cei care nu se afla in tara | Iulia11 | Generalitati | 7 | 01.11.2010 13:48:47 |
| Sfântul Vasile cel Mare : picături de înțelepciune - PENTRU SUFLETELE NOASTRE | cristiboss56 | Pocainta | 19 | 12.01.2010 19:45:34 |
| Pentru cei diaspora (dar si din tara)-aveti biblioteca de carti religioase? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 6 | 09.10.2009 00:35:55 |
|
|