Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.06.2010, 13:46:41
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Mișcătoare "grija"ta față de Dorina ! ! ! La Huși , la tine, sunt toate bune ?
Ar putea părea șocant dar să știi dragă prietene Cristian că Daniel chiar era îngrijorat.Mi-a scris pe privat și nu am simțit nici o urmă de ironie în vorbele lui.
Am fost puțin uimită de grijă deoarece scrisesem pe public de mai multe ori că suntem din același județ și credeam că citește cu atenție toate mesajele.
Oricum sunt convinsă că e băiat bun dar trebuie să se lupte mai mult cu mândria pe care și eu și majoritatea dintre noi o avem din belșug.

Cât despre ploi sunt tot de la Dumnezeu și vorba din bătrâni"la vreme de secetă e bună și o ploaie cu piatră" sau"după secetă nu mânânci nimic pe când după multe ploi măcar bureți mânânci din belșug!".

În condițiile actuale când este atâta nevoie de bani o calamite prezentată a fi cu mult mai mare decât este de fapt poate aduce în țară niște bani!
Aș putea să extind dar mă opresc aici.
Eu cred doar ce văd cu ochii mei.
Ați uitat când eram obligați să raportăm producții cu mult mai mari decât erau, iar cei de la comune declarau calamitate culturi pentru a raporta producția reală!.

Să ne rugăm pentru contenirea ploilor și pentru potolire stihiilor.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Apel la rugaciune silvia55 Umanitare 3 27.01.2012 00:02:51
Va rog frumos o rugaciune pt tatal meu care se stinge! Patrice Generalitati 41 21.04.2011 19:03:46
Apel la rugaciune BursucGabrielaIonela Umanitare 77 16.10.2010 01:33:16
Apel de rugaciune sunsray Generalitati 4 01.07.2010 16:34:38
apel la rugaciune c.ovi Umanitare 2 04.06.2007 19:28:05