Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.07.2010, 21:55:23
o copila o copila is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.07.2010
Locație: Timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Dumnezeu nu permite absolut nimic. Toate se fac din VOIA SA insa nu sub forma de aprobare in parlament sau curte regala cum tindem sa credem ci sub forma unei structuri piramidale de distributie a legilor pe diverse nivele ale existentei in UNIVERSUL creat de Dumnezeu! Ca urmare El nu ARE NICI O LEGATURA CU FENOMENELE ABSOLUT NORMALE DIN VIATA NOASTRA

Iar noi ne aflam exact inaintea nivelului de existenta cel mai inferior numit IAD..de aceea si suntem asa de napastuiti din cauza abundentei de legi restrictive dureroase, dar nu ca sta Dumnezeu acolo sus si cu o fata serioasa apleaca sceptrul Sau si PERMITE ca indienii sa fie spalati de Tzunami sau moldovenii de revarsarea Siretului pentru ca nu au fost cuminti si au plecat la munca-n Spania si Italia :))))..astea sunt aberatii si inventii populare si folclorice din traditia populara
Te cam contrazici Andrei draga. Si mai esti si persiflant!
Daca toate se fac din VOIA SA, inseamna ca El da voie sa se faca, lasa sa se faca, permite sa se faca, accepta sa se faca, dar NU le face El. Nu cred ca Dumnezeu, prin om, bate, maltrateaza, omoara. Responsabil de asta este altcineva. Ca Dumnezeu permite acestea, mi-am spus umila parere mai sus.
Observ niste detalii pe care ni le oferi...."structura piramidala de distributie a legilor", "nivel de existenta in UNIVERS"..............stii ceva ce noi nu stim?
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Acesta este canonul pentru voi, cei ce va aflati in lume" Ekaterina Spiritualitatea ortodoxa 1 10.10.2012 12:15:13
De la lume adunate, si-napoi la lume date... ucenic Generalitati 27 28.06.2012 22:50:26
Despre lume si lepadarea de lume buiacu gabriel Intrebari utilizatori 12 10.08.2010 11:27:11