Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.07.2010, 22:08:14
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de o copila Vezi mesajul
Te cam contrazici Andrei draga. Si mai esti si persiflant!
Daca toate se fac din VOIA SA, inseamna ca El da voie sa se faca, lasa sa se faca, permite sa se faca, accepta sa se faca, dar NU le face El. Nu cred ca Dumnezeu, prin om, bate, maltrateaza, omoara. Responsabil de asta este altcineva. Ca Dumnezeu permite acestea, mi-am spus umila parere mai sus.
Observ niste detalii pe care ni le oferi...."structura piramidala de distributie a legilor", "nivel de existenta in UNIVERS"..............stii ceva ce noi nu stim?
Cind spun de Voia Sa, este vorba de faptul ca El a aranjat legile universale sub forma piramidala( de la 1 la 3..la 6...la 9.samd pina la forma noastra de existenta, la catolici, purgatoriul), de care stim cu totii, si Ap Pavel, cind ne relateaza ca a fost ridicat pina la nu stiu ce nivel, "cer" cum afirma el..al 12-lea parca, unde viata era altfel, si legile restrictive mai putine.

Deci odata pus in functiune acest mecanizm functioneaza DE UNUL SINGUR fara aportul nivelului 1 si unde nu exista nici o lege restrictiva...de aceea si cel bun si cel rau sufera EXACT LA FEL!

Legile ii matura pe toti si pe toate!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Acesta este canonul pentru voi, cei ce va aflati in lume" Ekaterina Spiritualitatea ortodoxa 1 10.10.2012 12:15:13
De la lume adunate, si-napoi la lume date... ucenic Generalitati 27 28.06.2012 22:50:26
Despre lume si lepadarea de lume buiacu gabriel Intrebari utilizatori 12 10.08.2010 11:27:11