![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu cred nici macar o secunda fabulatiile lui Andrei...ma intreb doar daca el este intr-adevar ortodox. Incep sa am dubii, seamana mai degraba cu un agitator, foarte la moda de altfel. Dar are si el partea buna, macar scoate la iveala partea crestina cu adevarat din ceilalti cititori. Imi cer scuze cititorilor ca am prelungit o discutie cu Andrei si ne-am cam deviat de la topic. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum, stai linistit si vezi-ti de drumul tau!..mi-a parut bine!.. trebuie sa fug sa-mi iau odrasla de la meditatii ciao! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stau linistitA, multumesc de sfat. Si mie mi-a parut bine. P.S. Ai grija de sufletelul odraslei, e curat....inca! |
|
|||
|
|||
![]()
Acelasi avertisment ti-l trimit si tie pentru multii copii ai tai!..ai grija, pina mai au sufletul curat!
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Acesta este canonul pentru voi, cei ce va aflati in lume" | Ekaterina | Spiritualitatea ortodoxa | 1 | 10.10.2012 12:15:13 |
De la lume adunate, si-napoi la lume date... | ucenic | Generalitati | 27 | 28.06.2012 22:50:26 |
Despre lume si lepadarea de lume | buiacu gabriel | Intrebari utilizatori | 12 | 10.08.2010 11:27:11 |
|