![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu-i rau sa ridici o cruce, cat de mare, intr-un loc public ! N-ar fi rau sa umplem tara de cruci, nu doar ca marturie de credinta, dar sa fie si reflexul nostru la nebunia lumii contemporane si a vremurilor demonice ce va sa vina peste noi ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Iertati-ma fratilor,dar si eu cred ca este bine ca orice crestin de la tara sa aiba o cruce in curte,de ex. langa fantana,precum este bine ca toti crestinii de la oras sa aiba in casa pe un perete o Sf. Cruce,bine-nteles in limita spatiului Acum intrebarea se pune daca scopul cu care ai amplasat crucea este cel bun ,adica din smerenie,evlavie si credinta,caci daca ai pus-o numai asa din mandrie si orgoliu ca sa vada toata strada ,n-ai facut nimic.Dar daca tot te hotarasti sa o pui,ia mai intai binecuvantare de la duhovnic,apoi musai trebuie sfintita.Si inca ceva
![]() Doamne-ajuta tuturor celor ce se hotarasc astfel. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar dimensiunea crucii sa fie proportionala cu cat crede fiecare ca-i este de mare credinta. Sa vedem atunci cine mai pute cruci de 3 metri... |
|
|||
|
|||
![]()
Ionut, sa umpli un oras intreg cu o padure de cruci nu este marturie de credinta. Tu ce faci este sa raspunzi la nebunia lumii cu alta nebunie. Nu stiu ce duhovnic te-a invata sa actionezi asa insa ar trebui cutoata seriozitatea sa-i pui judecata sub semnul intrebarii
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Mai, daca tot ii vorba de cruci, io zic asa, sa punem mana de la mana si sa cumparam pe datorie, doua cruci de cca 5 metri, si sa le plantam frumusel, una'n fata lu' cotrocenii, si una'n fata lu' victoria palace, ca presidintile si primuslugoi, sa le vaza zi de zi, poate ca, asa'si amintesc si domniile(?) lor, ca'i un Dumnezeu deasupra lu' dansii...si cred ca aistea doua, ar fi indestulatoare, pentru tata tarina, bre...
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Intrebasi si io'ntr-o doara, asa, sau cum mai zice elevatu', retoric, bre, retoric... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Stii cum e cu d-alde d-astia?...jura jura ca nu fura, si l-am prins cu ( nu mai stiu ce..am uitat), in gura!...ah da, rata
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu toti oamenii au ajuns sa vada nevazutul, adica prezenta tainica a lui Hristos in cruce. De aceea indemnul meu este sa-L coboram pe Hristos de pe cruce in noi, si incepand sa iubim pe vrajmasi, sa facem bine celor ce ne aduc nedreptati, oamenii vor avea mai multe sanse sa vada ca Hristos nu este mort, ci viu, lucrator in noi. Si prin noi, vor ajunge sa redescopere si crucea Sa.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cruce rosie-cruce neagra | dianadi | Diverse Sarbatori | 5 | 01.10.2016 12:26:21 |
SFINTA CRUCE | cristiboss56 | Din Noul Testament | 47 | 20.01.2012 10:29:01 |
Iisus pe Cruce | Templier Knight | Din Noul Testament | 14 | 13.12.2010 01:24:04 |
Cum facem cruce? | Danut7 | Generalitati | 88 | 28.09.2010 00:58:35 |
cruce rosie cruce neagra | padrevicentiu | Generalitati | 1 | 07.08.2010 11:58:19 |
|