Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Domnilor dar de ce vă alarmați? Eu nu am zis să fie cineva scos în afara legii, nici partidele nici organizațiile , nimic, doar că puterile politice să nu mai aibă nici o relevanță în puterile statului... ci alegerile uninominale să se facă pe baza criteriilor morale duhovnicești de către poBor... căci suntem creștini de 2000 de ani, și nu politicieni...
Iar primisiunile, dragul meu dușman Andreicozia, nu vin de la mine ci de la preotul ortodox Alexandru... deci nu sunt de la proorocii sfintei Cetăți a Noului Ierusalim... și știu că te doare că nu sunt adeptul prohibiției lui Putin sau a legii talionului introdusă pe scară largă de Mahomed, inventatorul de la draci a mAllahienismului ispislamic... a tuturor grozăviilor...
Deci la noi se va introduce de sus prohibiția impusă de Duhul Sfânt și nu de om... Deci Duhul Sfânt, Duhul Tău Cel Bun mă va călăuzi la pământul dreptății, Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu. Amin.
.
|
Extraordinar, uite cum ne-ai dat gata cu cuvintele astea cheie...uite cum tremuram........., si cine anume va fi purtatorul de cuvint al acestui Duh Sfint al vostru? cine va iesi in fata FIZIC sa conduca pe supusi?..lelita proorocitza, Mihaela? sau Misu proorocul?
Apropo, acel par Alexandru a fost la vre-un control control psihiatric..sau asta este o dovada de gindire prea lumeasca din partea mea, nu?...el de fapt nu este schizofrenic care turuie din gura intr-una, el este un "clar-vazator" nu?
Fereasca Dumnezeu!