![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
oricum, sfaturile voastre sunt minunate si va mai astept sa mai vorbim. despre orice ne ajuta sa crestem! va multumesc!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Priveste doar la "armatele" de femei singure de care suntem inconjurati!..nu-i de gluma! |
|
|||
|
|||
![]()
Este o carte la fel de buna ca Inteleptii Indiei si aprintele Paisie,cu deosebirea ca autorul,Klaus Kenneth a fost in Romania,am fost si eu la o conferinta de a lui,poti sa ii scrii pe email sau pe facebook,daca cunosti engleza,franceza sau germana.la anul vine din nou in Romania.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
cunosc f bine engleza si fr, am terminat facultatea de filologie- limbi moderne. am sa citesc aceasta carte si posibil sa ii scriu, poate cu intrebari despre Dumnezeu, care ma macina de mult timp. si sigur ca mi-ar place f mult sa vad ce are de spus, despre Tatal! va pup!
|
|
|||
|
|||
![]()
si cred ca mai este o problema in mine....cred ca intotdeauna mi-am dorit sa pot sa fiu radicala! sa las totul pt Dumnezeu! dar niciodata nu am fost in stare!
|
|
|||
|
|||
![]()
nu stiu ce inseamna sa lasi totul pt Dumnezeu. nu stiu nimic despre Dumnezeu. nu ma cunosc nici macar pe mine. e vai de mine! doar stiu ca undeva in mine, imi doresc nespus sa las totul pt El. nu stiu ce inseamna asta ori cum sa fac asta. in cadrul unei familii crestine pe care as putea-o intemeia, as vrea sa fac totul sa fie spiritual, insa in aceasta relatie, nu avem aceeasi directie, desi el este cel prin care Dumnezeu m-a salvat.
daca m-as retrage, departe de lume, nu stiu cum as putea face asta, pt ca eu nu sunt in stare de nimic! in urma mea nimic nu a ramas ok! |
|
|||
|
|||
![]()
desi la vederea celor din afara, a viciilor,putine sau nu, noi amandoi nu suntem spirituali ...nu asa cum cred ca ar trebui sa devenim. daca privesc in sufletele noastre, il gasesc minunat, plin de iubire, de credinta, de frumusete. pe el. ca si relatie, e greu.
doar imi doresc nespus sa imi cultiv virtutile, sa devin umila, simpla, blanda si sa am credinta! imi doresc doar sa il pot iubi pe Dumnezeu mai mult decat orice si constat ca nu fac asta nici in cea mai mica masura!!! cum sa fac asta? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Considera ca in privinta credintei esti inca in clasele primare,deci inarmeaza-te cu rabdare,citeste cat mai mult si mergi totdeauna la Biserica.Mai ai pana sa termini facultatea! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
putin monofizitism NP? | Patrie si Credinta | Secte si culte | 88 | 07.03.2012 09:11:12 |
Un cor mai putin obisnuit | Mihnea Dragomir | Craciunul - Nasterea Domnului | 32 | 05.12.2011 02:40:58 |
putin ajutor | Calin21 | Exorcismul | 8 | 05.06.2011 19:11:06 |
PUTIN-felicitari | cozia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 12 | 27.12.2007 19:20:00 |
|