![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||||||
|
|||||||
|
Nu e vorba ca am eu dreptate, ca nu asta e important. Important e sa ne formam convingerile pe baza a ceea ce spune Sf Scriptura, ori daca acolo se spune ca omul poate fi mantuit doar daca se pocaiete atunci sa nu incercam sa schimbam Sf Scriptura doar pentru a valida ideile noastre.
Citat:
Citat:
Citat:
"Și aceasta este mărturia, că Dumnezeu ne-a dat viață veșnică și această viață este în Fiul Său. Cel ce are pe Fiul are viața; cel ce nu are pe Fiul lui Dumnezeu nu are viața. Acestea am scris vouă, care credeți în numele Fiului lui Dumnezeu, ca să știți că aveți viață veșnică. " Vezi ce zice Ioan? "ca sa stiti ca aveti viata vesnica". Tu nu ai inteles faptul ca mantuirea e un har, si ca nu prin osteneala o capeti. Poti sa te ostenesti oricat, daca nu te increzi in Hristos, nu ai facut nimic. Osteneala nu te mantuie ci Hristos. In schimb, pentru cei mantuiti, osteneala le aduce o rasplata in cer. Citat:
Regele David spune asa intr-unul din psalmi(121): "Mă bucur când mi se zice: ’Haidem la Casa Domnului!’.” Citat:
Asta cu ingerul convingator e poveste pentru copii, problema e ca tu ai fost mai receptiv la mesajul lui Dumnezeu, iar ei nu. Nu tine de nici un inger raportarea noastra la Dumnezeu, ci de noi insine. Citat:
"Sufletul care păcătuiește va muri. Fiul nu va purta nedreptatea tatălui, și tatăl nu va purta nedreptatea fiului. Celui drept i se va socoti dreptatea sa, iar celui rău, răutatea sa." - Iezechiel 18:20 "În zilele acelea nu vor mai zice: "Părinții au mâncat aguridă și copiilor li s-au strepezit dinții". Ci fiecare va muri pentru fărădelegea sa; cine va mânca aguridă, aceluia i se vor strepezi dinții." - Ieremia31:29-30 TI-am redat 2 pasaje in care se spune clar ca fiecare va raspunde pentru pacatele PROPRII si nu ale strabunilor. Si in plus de asta, daca Hristos m-a iertat, a luat pacatele mele asupra Lui.... Citat:
Si inca o data repet, daca Hristos m-a mantuit pacatele mele sunt luate asupra Lui. Dar se pare ca tu nu ai inteles deloc mesajul Evangheliei. Sf Scriptura, ea contine mesajul lui Dumnezeu pentru om. |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce se intampla cu animalele dupa moarte? | bmadalin | Generalitati | 184 | 20.12.2020 05:48:40 |
| Sufletul dupa moarte | vidoveczandrei | Slujba inmormantarii | 137 | 27.05.2012 08:26:06 |
| Ce se intampla cu sufletul nostru ? | anisoara | Generalitati | 108 | 14.05.2011 17:57:10 |
| Sufletul dupa moarte ...? | Templier Knight | Generalitati | 3 | 30.11.2010 01:58:26 |
| ceva totusi se intampla dupa moarte | remember | Generalitati | 5 | 20.09.2009 22:50:26 |
|
|