![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
pe acest parinte il cunosc de cand eram mica,este apoape de varsta mea. nu vreau sa il acuz de nimic, ci vreau doar sa spun o opinie. era destul de ciudatzel de copil fiind si tot timpul cauta altceva si altceva in materie de spiritual. prin toate atitudinile lui cerea atentie si oscila mereu. a vrut sa iasa in evidenta inca de mic, desi se purta destul de superficial cu oamenii si trebuie sa spun ca ii placeau destul de mult fetele. acum nu mai stiu cum este, l-am vazut ultima data acum cativa ani si nici atunci nu mi s-a parut normal. nu judec, doar nu cred o iota din ce spune. sa aveti o seara minunata!
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Din minune in minune,Cristian vrea sa devina preot. | tigerAvalo9 | Intamplari adevarate | 4 | 20.12.2012 12:22:21 |
Un preot a fost înjunghiat mortal la Focsani ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 63 | 23.06.2012 15:50:29 |
Un preot din Focsani a fost injunghiat | Simply_me | Preotul | 23 | 19.06.2012 17:54:57 |
Ion Creanga - preot ortodox | maria32 | Generalitati | 4 | 11.06.2010 00:02:09 |
|