![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ti-a spus "preotul" acela(in filmuletele de pe youtube) de ce a ales pocaitii.Deoarece oamenii erau prea pacatosi pentru sfintenia lui si astfel si-a parasit turma. Tu ce doresti sa spui? Nu ma mai obosesc sa comentez restul pentru ca e o pierdere de timp si oricum ti-a explicat danyel.Desi era suficient sa te informezi. |
|
|||
|
|||
![]()
RAUL ORTODOX .Gandirea ta e o pierdere de timp ,poate tu ai o biserica a ta unde totu e lapte si miere sau ce incerci tu sa demonstrezi?Eu nu iti arat America ,eu iti spun despre Romanica asta a noastra ,despre biserici doar cu numele de biserica ,ca in rest e vai si amar.Cine vrea sa mearga la biserica ,nu are chef sa auda cum se barfeste despre tampenii de 2 lei.Asta nu inteleg preotii ortodocsi,ca asa ceva nu se tolereaza ,dar la noi merge nu ?Hai treaca mearga ca doar vine ziua de salar imediat .
Last edited by Cristina sibiu; 27.07.2010 at 20:54:05. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Gandirea ta e o pierdere de timp ,poate tu ai o biserica a ta unde totu e lapte si miere sau ce incerci tu sa demonstrezi?Eu nu iti arat America ,eu iti spun despre Romanica asta a noastra ,despre biserici doar cu numele de biserica ,ca in rest e vai si amar.Cine vrea sa mearga la biserica ,nu are chef sa auda cum se barfeste despre tampenii de 2 lei.Asta nu inteleg preotii ortodocsi,ca asa ceva nu se tolereaza ,dar la noi merge nu ?Hai treaca mearga ca doar vine ziua de salar imediat .[/quote] Biserica este formata din oameni, nu din ingeri, oamenii au pacatele si metehnele lor, la biserica vi sa te vindeci trupeste, nu o sa gasesti o biserica de elite, peste tot e barfa si la ortodocsi si la pocaiti, pt ca suntem oameni supusi greselii, dar daca stam doar pe margine si tot contabilizam faptele rele ale celorlalti, cu ce ne ajuta? oare pe scara credintei si desavarsirii, pe unde te afli dumneata? ca la judecata aproapelui esti campion
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Da, mai zicea Hristos de un anume fariseu care se batea in piept cu virtutile lui si ii critica pe toti cei din jur, toata aceasta judecata nu l-a ajutat insa la indreptare, Stia Domnul ce zice, farisei de genul asta sunt cu duiumul si azi printre noi
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|||
|
|||
![]()
Si voi faceti exact la fel fata de pocaiti sa sti :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma faci sa rad..adica nu discutati pacate personale ale nu stiu cui preot???Pai si atunci ce aveti toti cu preotu ala ,ca mai mult il judecati decat sa discutati.Daca nu crezi ca si-a facut baie pt. uzul personal te invita la sibiu sa te convingi .Ce vin cu regim inchis mai omule tu sti ce vorbesti ?Pai poate sa mearga cine vrea sa cumpere vin ..e ca la magazin ,mai ceva iti da si sa gusti .Actiunile caritabile sunt maruntis pt. ei deci hai sa o lasam balta .Da sunt campioana la judecat si cei cu asta imi duci tu mie pacatele in spate?Eu nu stau pe margine si ascult ..PREOTUL face asa ceva ..se complace in situatie nu l-am auzit odata sa mustre pe cineva .Eu nu am zis ca nu platesc taxe pt. slujbe chiar mi se pare normal ,poate nu sti tu sa citesti dar vb. despre alte taxe inventate ,cum ar fi intretinerea mormintelor un,taxa pe filmat. etc.
Si as mai avea o intrebare pt. tine te rog sa-mi raspunzi daca te lasa orgoliul .De ce imi dai raspunsuri cu exemple despre pocaiti,tie frica ca ma pocaiesc ?De ce e ura asta intre voi,adica de la voi spre ei?Voi nu vedeti ca aveti numai de pierdut?Eu nu am auzit de pocaiti sa treaca la ortodoxism dar invers o gramada . |
|
|||
|
|||
![]()
Draga doamna, esti offtopic.
Noi nu discutam pacatele personale ale acelui preot, ci niste pacate "publice", prin aceea ca se pare ca nici macar asezamintele si credintele ortodoxe nu le cunostea (si nici altii de pe aici care afirmau ca au fost ortodocsi "practicanti" inainte sa treaca la secte) iar prin asta a facut o sminteala cat se poate de publica. Problema nu e convertirea, fiecare are liber arbitru si va raspunde pentru alegerile sale. Problema e cand cineva, din sanul sau din afara Bisericii o critica pe aceasta si ii evidentiaza lipsuri de invatatura si traire pe care aceasta nu le are in realitate (fiind deplina), ci EI INSISI le aveau, altfel nu ar mai face asemenea acuzatii smintindu-i pe altii poate la fel de slabi care nu au avut ragaz sa se intemeieze bine in ortodoxie, si deci se lasa lesne rasturnat de orice fost "practicant" care sustine ca lui i s-au propovaduit lumanarile si pomenile.
|
|||
|
|||
![]()
ortodocsi practicanti?????????????
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
in linku urmator ai cateva exemple de neo-protestanti cu cunostinte solide in teologia neo-protestanta care au trecut la ortodocsi http://ortho-logia.com/?page_id=70, daca ai bunavointa, citeste marturiile Adica ajutorarea a mai mult de un juma de milion de oameni intr-un an, ti se pare maruntis? ia zi-mi care alta institutie neguvernamentala mai face asistenta la acest nivel? avand in vedere ca scopul prim al Bisericii este propovaduirea credintei nu filantropia, poi dau exemple de pocaiti pt ca si tu ii ridici in slavi si te mai aduc cu picioarele pe pamant
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Din minune in minune,Cristian vrea sa devina preot. | tigerAvalo9 | Intamplari adevarate | 4 | 20.12.2012 12:22:21 |
Un preot a fost înjunghiat mortal la Focsani ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 63 | 23.06.2012 15:50:29 |
Un preot din Focsani a fost injunghiat | Simply_me | Preotul | 23 | 19.06.2012 17:54:57 |
Ion Creanga - preot ortodox | maria32 | Generalitati | 4 | 11.06.2010 00:02:09 |
|