Citat:
În prealabil postat de Laur28
Asa, eu ti-am spus ca in simplul fapt ca constientizezi o greseala e o dovada de smerenie. Numai cugetul smerit e capabil de o astfel de cunostinta; sa spui: am gresit. Ti se pare ca satana a recunoscut vreodata ca a gresit in fata lui Dumnezeu? El inca e de aceeasi parare cum ca trebuie sa fie deasupra lui Dumnezeu. Pe cand omul nu s-a bucurat ca a ajuns sa cunoasca binele si raul.
|
Si ti se pare ca Adam si Eva au constientizat greseala facuta pentru a fi iertati,sau doar din frica de a nu fi pedepsiti si din rusine...?Unde au spus ei "Doamne,iarta-ne pentru pacatele facute"??? Pentru ca daca ar fi vrut CU ADEVARAT sa fie iertati si-ar fi cerut iertare,si poate ca Dumnezeu le-ar fi trecut pana la urma cu vederea greseala.dar LA FEL ca si cu Satan,Omul NU si-a cerut iertere pentru greseala facuta,singura diferenta fata de Diavol este ca i-a fost FRICA si RUSINE,sentimente lase,nicidecum inaltatoare.Asta e tot.Ei se tot ascundeau de Dumnezeu,si El i-a vazut si i-a intrebat de ce se ascund,NU ei au marturisit de buna voie.Daca era dupa ei,se ascundeau la nesfarsit.Singura diferenta fata de Diavol este ca ei au fost lasi si fricosi.Atat.