Citat:
În prealabil postat de arwein
Hallo! De ce Spitale? Stii, o asistenta medicala de buna calitate face sa existe unitati suficiente si bine dotate de ambulatoriu- care sa faca preventie eficienta si sa rezolve o mare parte din investigatii si urmarirea tratamentelor in boli ce nu au o gravitate deosebita. Deci, un numar mare de spitale arata ca oamenii trebuie sa mearga si sa stea internati pentru lucruri ce ar putea fi rezolvate la fel de bine si din ambulator (in acest ultim caz cu costuri mai mici), deic nu e dovada de eficienta sanitara.
Dar eu cred ca tu stii lucrurile astea Cocacoc si intrebarea ta e pusa special pentru a agita putin apele pe aici, ca e miercuri si ne plictisim. CE legatura are asta cu numarul de biserici? Te-a intrebat cineva daca vrei spital sau biserica si tu ai spus spital si au facut in loc biserica? de ce nu cu scoli? de ce nu cu gradinite? de ce nu compari numarul de pensiuni turistice cu cel de sedii de banca etc? Dar subiectul 'spital" atrage un anumit gen de comentarii, cuvantul "biserici" -tot comentarii fara rost (de genul "de ce iau preotii salarii")- iar intentia discutiei e clara- defaimarea.
Pentru cei care critica plata de la buget a cultelor: aveti o atitudine asemanatoare cu cei care zic ca scoala e inutila si ca in viata totul e sa faci bani, deci ar trebui desfiintate scolile.
|
Linisteste-te! Ce sari asa?!
Mihnea sau nu mai stiu cine, a explicat f.corect. Biserica este in fiecare catu, spital este numai in localitati mai mare (orase de la un anumit nr. de locuitori in sus).
Si n-a spus nimeni ca din cauza bisericilor nu sunt spitale.
Iar de intrebat nu ne intreaba nimeni nimic, nici de spitale si nici de biserici. Hotarasc altii.