![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In Italia nu este asa?
|
|||
|
|||
![]()
Vrei sa spui ca o biserica de la tara cheltuieste mai mult de 5000 RON/luna ? Sau ca primeste de stat macar jumatate din suma asta ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
daca nu credeti, bine, asta e, am gasit si eu pe net, iti dau adresa, nu e ceva ce va oblig eu sa credeti, asta am gasit, mi s-a parut interesant si am postat sa mai vada si altii, atata tot.
|
|
||||
|
||||
![]()
Hallo! De ce Spitale? Stii, o asistenta medicala de buna calitate face sa existe unitati suficiente si bine dotate de ambulatoriu- care sa faca preventie eficienta si sa rezolve o mare parte din investigatii si urmarirea tratamentelor in boli ce nu au o gravitate deosebita. Deci, un numar mare de spitale arata ca oamenii trebuie sa mearga si sa stea internati pentru lucruri ce ar putea fi rezolvate la fel de bine si din ambulator (in acest ultim caz cu costuri mai mici), deic nu e dovada de eficienta sanitara.
Dar eu cred ca tu stii lucrurile astea Cocacoc si intrebarea ta e pusa special pentru a agita putin apele pe aici, ca e miercuri si ne plictisim. CE legatura are asta cu numarul de biserici? Te-a intrebat cineva daca vrei spital sau biserica si tu ai spus spital si au facut in loc biserica? de ce nu cu scoli? de ce nu cu gradinite? de ce nu compari numarul de pensiuni turistice cu cel de sedii de banca etc? Dar subiectul 'spital" atrage un anumit gen de comentarii, cuvantul "biserici" -tot comentarii fara rost (de genul "de ce iau preotii salarii")- iar intentia discutiei e clara- defaimarea. Pentru cei care critica plata de la buget a cultelor: aveti o atitudine asemanatoare cu cei care zic ca scoala e inutila si ca in viata totul e sa faci bani, deci ar trebui desfiintate scolile. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
vreau sa spun ca mi se pare mult 50 mil cheltuieli si intreb, ca sa stiu si eu, ce cheltuieli se fac........fiindca nu stiu.... |
|
|||
|
|||
![]()
Preotul are precis carte de munca. El primeste salariu de la stat, asa cum e el, mic. De cantaret nu stiu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca 5000 e mult, e si mai bine, asta inseamna ca suma lunara poate sa scada la 4.5 RON sau numarul de contributori sa fie redus la 5 milioane. Pare din ce in ce mai fezabil, nu ? |
|
|||
|
|||
![]()
"Sistemul de sanatate din Romania are o mare problema: are 431 de spitale si cheltuieste 85% din bugetul Ministerului Sanatatii."
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mihnea sau nu mai stiu cine, a explicat f.corect. Biserica este in fiecare catu, spital este numai in localitati mai mare (orase de la un anumit nr. de locuitori in sus). Si n-a spus nimeni ca din cauza bisericilor nu sunt spitale. Iar de intrebat nu ne intreaba nimeni nimic, nici de spitale si nici de biserici. Hotarasc altii.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Copiii din spitale | Adriana Cluj | Umanitare | 0 | 11.04.2012 08:30:57 |
Biserici din Romania cu moaste 1 | Bucurie | Moaste | 10 | 09.07.2011 00:21:12 |
taxele in biserica si in spitale | Mirela0110 | Generalitati | 53 | 18.02.2011 20:19:40 |
Biserici Ortodoxe si Biserici Schismatice | adelin | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 4 | 27.01.2010 22:34:48 |
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! | elenavioletacocos | Generalitati | 22 | 22.11.2009 22:58:28 |
|