![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
masina cu numele silvia???!!! sau derivat din silvia eu nu stiu
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Intre parinti si copilul care se naste exista o legatura tainica, de aceea este firesc ca numele lui sa fie ales de catre acestia.
Le sunt recunoscatoare parintilor pentru numele pe care mi l-au dat si pentru ziua sfanta pe care mi-au ales-o sa ma protejeze.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Ce intrebare !!!! :)) ca daca n-ar fi nu s-ar povesti.... avem numele pe care il avem, sa multumim lui Dumnezeu ca avem un nume... ca sunt atatia copii nebotezati.... numele ni l-au dat parintii... sa multumim ca ni l-au dat si ca nu ne-au abandonat printr-un orfelinat undeva, anonimi.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Ma cheama Vasilica. Nume cu insemnatate puternica dela ,,basileus,,= rege asadar Vasilica = regina, imparateasa. Nume destul de greu pentru un copil care se tot invarte printre Roxane, Andree,si Aline...Dar constientizat si apreciat la marea sa valoare mult mai tarziu...din fericire.Abia mai tarziu am inteles cata greutate si har poarta acest nume,Slava lui Dumnezeu!
[SIZE=3]"Dragostea adevarata se aseamana cu flacara unei lumanari. Oricate alte lumanari s-ar aprinde din ea, flacara primeia ramane intreaga si nu se micsoreaza deloc. Si, fiecare noua lumanare, are aceeasi flacara ca si precedentele... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
mie miar fi placut de Damaschin fiindca cel ma bine pentru mine
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur |
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca si lui Dumnezeu ii place numele pe care mi l-a ales mama!
|
|||
|
|||
![]()
E bun cel pe care il am.
Dar cred ca sunt de Doamne-ajuta numele Iosif si Simeon. Iosif , pentru ca au fost doua persoane care l-au sustinut pe Domnul Iisus cu acest nume, iar Simeon pentru ca au fost foarte multi sfinti numiti astfel (incluzand doi stalpnici- si nu stiu daca au fost sapte in total). |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce carte v-a marcat/placut? | sergiu | Generalitati | 289 | 05.06.2014 09:36:16 |
Amintiri din copilarie. Ce fel de roade ati vazut la alti crestini care v-au placut | spre_rasarit | Generalitati | 12 | 24.09.2011 10:07:25 |
Documentare care ne-au placut | NeInocentiu | Generalitati | 3 | 10.09.2011 11:01:06 |
Nume Botez (in functie de nume ceftificat si sex copil) | Tatic | Botezul | 3 | 14.12.2008 21:25:10 |
nume | livadarufelix | Botezul | 16 | 27.01.2008 18:52:58 |
|