Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Homosexualitatea
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.08.2010, 21:13:25
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de freespirited Vezi mesajul
Aveti niste minti ingrozitor de bolnave si incapatanate.
Scumpa mea, faptul ca tu esti inca intre noi si discuti cu noi se poate intampla din doua motive:
1. Ori esti la fel ca noi [ caci te porti cu noi exact la fel cum ne purtam noi cu homosexualii] si in virtutea legii atractiei / rezonantei cine se-aseamana se-aduna sau ai ce ai cautat.
2. Ori esti mai buna ca noi si ai ceva mai bun de oferit. Inca nu ne dam seama ce anume, poate ne spui tu.

Apropo, m-am invartit si eu un timp printre oameni de genul celor printre care te invarti tu si ma consideram o fata foarte buna...Asta pana cand am intalnit crestini... Oamenii astia au un stil de a-ti spune toate in fata fara menajamente. Abia in relatie cu astfel de oameni arati cine esti de fapt sub masca pe care o porti.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 15.08.2010, 21:31:34
freespirited's Avatar
freespirited freespirited is offline
Junior Member

Data înregistrării: 01.06.2010
Locație: Constanta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Scumpa mea, faptul ca tu esti inca intre noi si discuti cu noi se poate intampla din doua motive:
1. Ori esti la fel ca noi [ caci te porti cu noi exact la fel cum ne purtam noi cu homosexualii] si in virtutea legii atractiei / rezonantei cine se-aseamana se-aduna sau ai ce ai cautat.
2. Ori esti mai buna ca noi si ai ceva mai bun de oferit. Inca nu ne dam seama ce anume, poate ne spui tu.

Apropo, m-am invartit si eu un timp printre oameni de genul celor printre care te invarti tu si ma consideram o fata foarte buna...Asta pana cand am intalnit crestini... Oamenii astia au un stil de a-ti spune toate in fata fara menajamente. Abia in relatie cu astfel de oameni arati cine esti de fapt sub masca pe care o porti.

1. Citeste raspunsul stimabilului strajerul la ceea ce am avut de zis. Nu ti se pare un pic deplasat?
2. Nu ai de unde sa stii cum sunt oamenii printre care ma 'invart'. Nu poti sa presupui automat cum sunt cand nici pe mine nu ma cunosti.

In plus... nu am nimic cu crestinii sau oricare alta religie. Ma deranjeaza in schimb comportamentul homobfob.
Vechi 15.08.2010, 21:38:40
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Nu stiu de ce stam la discutii cu oameni care nu vor sa inteleaga ?! Bisexualitatea este similara cu Sodoma si Gomora ! Inseamna pacat, inseamna pedeapsa..Acesti oameni vor avea parte de destrabalare, necazuri, morti volente ! ORTODOXIA NU ESTE TOLERANTA CU ACEST PACAT ! ORI VA LASATI DE ACEST PACAT DEMONIC, ORI PIERITI !
Vechi 15.08.2010, 21:40:23
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Implicit

Citat:
1. Citeste raspunsul stimabilului strajerul la ceea ce am avut de zis. Nu ti se pare un pic deplasat?
2. Nu ai de unde sa stii cum sunt oamenii printre care ma 'invart'. Nu poti sa presupui automat cum sunt cand nici pe mine nu ma cunosti.

In plus... nu am nimic cu crestinii sau oricare alta religie. Ma deranjeaza in schimb comportamentul homobfob.
Domnul Strajeru nu e subiectul preocuparilor mele. Te intrebasem despre scopul tau aici. Ce anume cauti? Te rog, nu te supara pe mine si nu mi-o lua in nume de rau. Dar raspunsul ar fi folositor pentru tine in primul rand.

Si pe noi ne deranjeaza comportamentul homofil, deci suntem la fel. Daca vrei sa stii cauza , o poti afla. Dar se pare ca nu vrei, preferi sa lovesti inainte de a sti in cine...ca si [unii din] noi, de altfel. So, welcome in the club!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 15.08.2010, 22:24:21
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Implicit

Discutii in van pe un site ortodox. Nu avem solutii de compromis pt un pacat atat de mare.
Vechi 16.08.2010, 14:25:32
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:

De ce ti se pare deplasat adevarul? Ori doresti sa ti se spuna ca este in regula? Observ ca nu prea iti convin ideile forumistilor ortodocsi ( si in aceasta problema si a celorlalti) asadar, care este de fapt dorinta dumitale de ai intrat totusi pe acest forum, sau iti place sa fii "Gica contra" ?
Una e sa iubesti omul, alta e sa fii de acord cu pacatul, devii partas la el.
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Se poate ierta un astfel de pacat ? marianmarian Generalitati 22 05.10.2013 09:45:59
Poate fi considerat pentru ea un pacat sau o fapta buna? miti29 Botezul 4 16.12.2011 23:50:40
Poate un crestin ma poate ajuta? andrei1994 Umanitare 6 16.10.2011 16:02:01
Divortul- poate fi considerat pedeapsa a lui Dumnezeu?! leonard78 Generalitati 37 24.05.2011 21:19:44
Antena1 vede in 666 doar o superstitie,(considerat de unii ca fiind numarul satanei) tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 11 03.02.2009 08:57:00