![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu ma 'jicnesti' in nici un fel, doar imi interpretezi gresit mesajele. Daca citeai mai cu atentie, am zis ca, tocmai, crestinismul ne invata sa fim buni, sa ne iubim aproapele, iar felul in care va comportati voi cu homosexuali de parca ar fi bolnavi si/sau sub influenta diavolului numai pentru ca sunt diferiti de ceea ce percepeti voi a fi normal, numai asta nu denota.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa este, ai spus ca invatatura crstina spune sa-ti iubesti aproapele, aici am gresit eu cand ti-am cerut exemplu de o invatatura rea din crestinism, din moment ce nu ai contrazis asta. Insa, Legea crestina spune clar: "sa-ti iubesti aproapele", ci nu: "sa iubesti pacatul aproapelui tau". Este o diferenta ca de la cer la pamant. Insusi Mantuitorul Iisus Hristos a osandit pacatul homosexualitatii cand a spus ca aceasta este: "uraciunea pustiirrii", de asemenea, nu mai este cazul sa luam in discutie Sodoma si Gomora, exemple care sunt atat de cunoscute. Homosexualii sunt niste oameni bolnavi, dar cred ca tu, ca si multi altii, ai inteles aceasta boala ca pe una trupeasca (mentala), in domeniul medicinei nu ma bag ca nu ma pricep. Dar noi spunem ca sunt bolnavi SUFLETESTE, iar boala sufeltului este PACATUL. Asta este diferenta. Oricine are pacate este bolnav, bolnav sufleteste, orice om, nu numai homosexualii sau altii ca ei. De aceea vindecarea se face numai in Biserica lui Hristos, prin Sfintele Taine. De asemenea, orice om, in momentul in care savarseste pacatul este sub influenta diavolului, pentru ca diavolul ii pune "pe tava" pacatele, iar el le accepta de buna voie, deci, din asta reiese ca este influentat de vrasmas. Si nu, homosexualitatea nu este un lucru normal. Si aici apelez din nou la vesnica intrebare: "de ce, daca Dumnezeu ar fi acceptat homosexualitatea, nu a lasat numai barbati, sau numai femei, ci a lasat barbat si femeie? spunand: Cresteti si va inmultiti si umpleti pamantul!" Pana si rolul impreunarii femeii cu barbatul sau este numai pentru ca oamenii sa se perpetueze, cu nu pentru placere (dovada ca femeia are dureri la nastere, pentru a-si ispasi pacatul placerii). Ce sa mai spunem de sodomiti? Inca o data: nu-i uram pe ei, ci uram pacatul lor, precum Dumnezeu Mantuitorul Insusi a zis. Doamne ajuta!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Se poate ierta un astfel de pacat ? | marianmarian | Generalitati | 22 | 05.10.2013 09:45:59 |
Poate fi considerat pentru ea un pacat sau o fapta buna? | miti29 | Botezul | 4 | 16.12.2011 23:50:40 |
Poate un crestin ma poate ajuta? | andrei1994 | Umanitare | 6 | 16.10.2011 16:02:01 |
Divortul- poate fi considerat pedeapsa a lui Dumnezeu?! | leonard78 | Generalitati | 37 | 24.05.2011 21:19:44 |
Antena1 vede in 666 doar o superstitie,(considerat de unii ca fiind numarul satanei) | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 03.02.2009 08:57:00 |
|