Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Botezul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.08.2010, 09:24:34
speranta1970's Avatar
speranta1970 speranta1970 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.04.2009
Locație: brisbane, australia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de 52ZIZO Vezi mesajul
Este de strigat la cer!! nu este posibil ca iehovistii sa gandeasca asa. Stiam ca lasa oamenii sa moara ca nu-s de acord cu transfuziile de sange dar asta le-a pus capac la toate!!!
Nu am de-a face cu ei, nu-s de acord cu ei pentru nimic in lume, niciodata. Ma aflu in Japonia, aici religia lor nationale este politeista adica ei sunt devotati si adora mai multi zei mai multe divinitati care sunt egali intre ei. Principalele religii sunt Budismul si Sintoismul /ritualuri inchinate spiritelor). Stiu din internet ca in tara asta sunt cca 9000 ortodocsi la 128.000.000 locuitori, deci va inchipiti ca nu am cunoscut niciunul, daca as merge in capitale ar fi posibil. Catolici crestini sunt mai multi dar sunt concentrati intr-o zona intre insula Horado si vestul orasului Nagasaki. Acum doi ani prin noiembrie am aflat prin minune ca u fost ucisi vreo 200 catolici. Intelegeti ca soarta celor ce cred in Hristos nu e usoara. Aici este valida inca pedeapsa cu moartea!! Eu sunt sincere si caut cu toata inima pe Hristos Mantuitorul. Vreau cu tot sufletul sa ascult de Dumnezeu.
Dupa cum am mai scris in alt post, ma bucur ca ai ramas cu credinta in ortodoxie. Fiind in Australia avem mai multe informatii cu privire la religiile din partile Asiei indepartate si cat de rau vazuti sant crestinii, in special ortodoxii si catolicii. Europenii habar nu au cat de haituiti sant crestinii in partile Asiei, cati mor pentru credinta. Numai anul trecut citisem in ziar cum intr-o localitate din India au fost arsi de vii intr-o biserica crestina toti care erau la liturghie. Au ferecat usile si geamurile pe din-afara si le-au dat foc, toti au ars de vii care au fost in biserica: femei, barbati, copii. Dumnezeu sa-ti dea putere sa ramai in ortodoxie si Duhul Sfant sa-ti dea intelepciunea si puterea de care ai nevoie pentru a razbate spiritual si pentru a te pastra cu inima spre Iisus.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Crestin sau Ortodox catehumen Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 109 20.01.2014 12:21:02
pomelnice pe crestin ortodox steliana-steli Generalitati 1 22.12.2011 18:49:45
Catehismul ortodox - audio strajeru Generalitati 0 03.08.2011 03:48:32
Reactia familiei adventiste la botezul ortodox al sotului elenavioletacocos Secte si culte 0 27.10.2009 09:24:06